Hoe Open Je Een Djvu-bestand

Inhoudsopgave:

Hoe Open Je Een Djvu-bestand
Hoe Open Je Een Djvu-bestand

Video: Hoe Open Je Een Djvu-bestand

Video: Hoe Open Je Een Djvu-bestand
Video: How to Open djvu File on Windows 2024, April
Anonim

Bestanden met de djvu-extensie zijn in de regel e-books die zijn gemaakt op basis van gescande pagina's van hun papieren versie. Dit formaat valt op door het feit dat je het uiterlijk van het boek, inclusief alle tekeningen en foto's, volledig kunt nabootsen.

Hoe open je een djvu-bestand
Hoe open je een djvu-bestand

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudigste en handigste programma's om dergelijke boeken te lezen is natuurlijk Djvu Reader, omdat het geen installatie vereist en klein van formaat is. Om boeken met dit programma te lezen, gaat u naar het menu Bestand, klikt u op Openen en selecteert u een boek met de Djvu-extensie.

Stap 2

Als je meer functionaliteit nodig hebt, gebruik dan WinDjvu. Dit programma zal al geïnstalleerd moeten worden en zal nog veel meer functies hebben. Als u het bijvoorbeeld gebruikt, kunt u bladwijzers achterlaten op interessante plaatsen en fragmenten van het boek markeren en opslaan in een handig grafisch formaat. U kunt de benodigde bestanden op dezelfde manier openen als in Djvu Reader, maar hoogstwaarschijnlijk worden na installatie van dit programma alle boeken met de djvu-extensie automatisch geopend, het is voldoende om er met de muiscursor overheen te gaan en te dubbel- Klik.

Stap 3

U kunt djvu-bestanden ook rechtstreeks in de browser bekijken. Installeer hiervoor het Djvu Browser Plugin-programma op uw computer. Het zal worden geïntegreerd in de browser, aangezien deze plug-in is aangepast voor de meest voorkomende producten: Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox. Na het installeren van de Djvu Browser Plugin, is het mogelijk om bestanden met de djvu-extensie rechtstreeks vanuit de browser te starten en enkele extra functies te gebruiken met behulp van een speciaal configuratiescherm.

Stap 4

De mobiele markt bleef ook niet onopgemerkt door de ontwikkelaars, en als je de eigenaar bent van een iPhone of iPod Touch, let dan op een speciaal voor hen gemaakt programma - X Djvu. Met deze applicatie kun je niet alleen djvu-bestanden lezen, maar ook bestanden van dit formaat uit elektronische bibliotheken laden zonder de X Djvu-interface te verlaten.

Aanbevolen: