Hoe U Kunt Voorkomen Dat Spam Binnenkomt

Inhoudsopgave:

Hoe U Kunt Voorkomen Dat Spam Binnenkomt
Hoe U Kunt Voorkomen Dat Spam Binnenkomt

Video: Hoe U Kunt Voorkomen Dat Spam Binnenkomt

Video: Hoe U Kunt Voorkomen Dat Spam Binnenkomt
Video: Advice 40: Hoe voorkom ik dat mijn e-mails in een SPAM box terecht komen? 2023, Maart
Anonim

Spam is de ongewenste marketing-e-mail die nu de meeste van onze e-mailinboxen vult. Als je het bekijkt op de schaal van papieren post, zouden we vastlopen in bergen oud papier.

Hoe u kunt voorkomen dat spam binnenkomt
Hoe u kunt voorkomen dat spam binnenkomt

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Bescherm uzelf tegen spam met preventie - als spammers uw e-mailadres niet weten, ontvangt u ook geen ongewenste e-mail. Publiceer hiervoor uw e-mailadres niet op verschillende openbare pagina's. Als u het adres nog moet publiceren, versleutel het dan, bijvoorbeeld: [email protected]_e_r_v_e_r.r_u. Dit soort vermomming kan helpen omdat spammers speciale programma's gebruiken die webpagina's scannen en e-mailadressen verzamelen. Presenteer het adres in de vorm van een afbeelding, bijvoorbeeld in een grafische editor. Codeer het e-mailadres op de webpagina met JavaScript.

Stap 2

Reageer niet op spam om ongewenste promotionele e-mails te verwijderen. Volg niet de links die erin staan. Dit geeft spammers alleen de kans om ervoor te zorgen dat uw adres echt is en actief wordt gebruikt, en als gevolg daarvan zal de hoeveelheid spam toenemen.

Stap 3

Maak een speciale mailbox om te registreren op sites die niet geloofwaardig zijn. Gebruik het niet voor een ander doel. U kunt ook wegwerpadressen registreren om te voorkomen dat u spam ontvangt. Er is bijvoorbeeld een mailinator.com-service. Als u een e-mailclient gebruikt, configureer deze dan zo dat er altijd een verzoek om een afbeelding te downloaden wordt weergegeven, aangezien het downloaden ervan ook kan bevestigen dat het adres actief is. Verzin een lange en onhandige naam voor je mailbox, want spammers genereren vaak mailnamen. Het is wenselijk dat de naam van de mailbox meer dan zes tekens bevat, als deze geen cijfers bevat - meer dan zeven. Gebruik geen woorden van welke taal dan ook, Slavische woorden of namen die in het Latijn zijn geschreven. Ze kunnen gemakkelijk worden opgehaald. Wijzig uw e-mailadres regelmatig om uzelf, indien mogelijk, tegen spam te beschermen.

Stap 4

Gebruik filtering, of liever e-maildiensten, die zijn uitgerust met speciale software die spam automatisch detecteert. Installeer de SPAMfighter spamfilter als u Windows Mail, Outlook / Express, Windows Live Mail of Thunderbird gebruikt. Je kunt het downloaden via de link

Populair per onderwerp