Hoe Te Voorkomen Dat Cheats Werken In CS

Inhoudsopgave:

Hoe Te Voorkomen Dat Cheats Werken In CS
Hoe Te Voorkomen Dat Cheats Werken In CS

Video: Hoe Te Voorkomen Dat Cheats Werken In CS

Video: Hoe Te Voorkomen Dat Cheats Werken In CS
Video: БЕСПЛАТНЫЙ ЧИТ НА КС ГО 2020/CHEATS FOR CS GO 2024, April
Anonim

Counter Strike-game is populair onder fans van het "shooter"-genre. Het belangrijkste voordeel van het spel is de mogelijkheid om via internet te spelen, met mensen over de hele wereld of met vrienden uit je thuisnetwerk.

Hoe te voorkomen dat cheats werken in CS
Hoe te voorkomen dat cheats werken in CS

instructies:

Stap 1

Door deel te nemen aan het spel via een server op internet, loopt de speler het risico in de kring van ervaren gebruikers te vallen, evenals degenen die cheats gebruiken - speciale codes die superkrachten in het spel bieden. In het laatste geval zal het spel oneerlijk zijn en zal de gemiddelde speler er niet van genieten en snel uit het spel worden gezet. Er zijn speciale anti-cheats, waarvan de installatie op de CS-server spelers zal beschermen tegen cheaters.

Stap 2

Ga naar een Counter Strike-site. Zoek de sectie "CS Server Protection" of "Downloads" - het is op dergelijke pagina's dat links om anti-cheats te downloaden zullen worden geplaatst. Selecteer de anti-cheat die je nodig hebt. Download en installeer Anti Fullupdate Spam als u spelers wilt uitsluiten voor spam. Installeer Hacks-detector om spelers met beschermers en aliassen uit te sluiten, evenals het gebruik van oude cheats.

Stap 3

Connect Anti-Cheat Revolution Anti-Cheat - een uitgebreide anti-cheat applicatie die het gebruik van cheats door spelers zoals Bunny Hop Script, SpeedHack, NameSpam, SpinHack, WallHack, Cheat Say, CD Hack volgt en FullUpdate automatisch blokkeert voor gebruik. Download en gebruik Cerberus om uw CS-server te beveiligen. Deze applicatie stelt je in staat om verbindingen van gebruikers en hele netwerken met toegang op verschillende niveaus te beheren, spelers te blokkeren voor een aantal voorwaarden, chats en spraakcommunicatie te verbieden, en houdt ook werklogboeken bij en heeft een mooie grafische interface.

Stap 4

Als je zelf een gamer bent en niet zeker weet of je geïnstalleerde versie van de game geen verbonden cheats heeft, moet je alle codes deactiveren om blokkering op de CS-server te voorkomen. Zoals de praktijk laat zien, kun je met moderne technologieën, evenals software, zonder problemen verschillende soorten beveiligingen voor het invoeren van cheats omzeilen, dus als je met andere gebruikers speelt, moet je de acties zorgvuldig volgen, want wanneer je cheats invoert, niet-standaard acties van de karakter verschijnen.

Aanbevolen: