Hoe U Uw Oude Wachtwoord Terugkrijgt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Oude Wachtwoord Terugkrijgt
Hoe U Uw Oude Wachtwoord Terugkrijgt

Video: Hoe U Uw Oude Wachtwoord Terugkrijgt

Video: Hoe U Uw Oude Wachtwoord Terugkrijgt
Video: Wachtwoorden in Safari 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin u een oud e-mailadres of account moet gebruiken op een sociaal netwerk, forum of online winkel. In de meeste gevallen worden we geconfronteerd met het probleem van het invoeren van een wachtwoord. Als je overal dezelfde systeemcode gebruikt, zijn er geen problemen en als je het bent vergeten, is het de moeite waard om een aantal opeenvolgende stappen uit te voeren.

Hoe u uw oude wachtwoord terugkrijgt
Hoe u uw oude wachtwoord terugkrijgt

instructies:

Stap 1

Als het codewoord tijdens de registratie is opgegeven, onthoudt u het, dan vergemakkelijkt dit de taak aanzienlijk. De meeste bronnen hebben een link voor een wachtwoordherinnering. Door erop te klikken, zal het systeem om een codewoord vragen, als het correct is ingevoerd, wordt u gevraagd om een nieuw wachtwoord in te voeren en de mogelijkheid om in te loggen op uw account.

Stap 2

Als u het antwoord op de beveiligingsvraag niet meer weet, moet u contact opnemen met de ondersteuning. Veel sites hebben een formulier om contact op te nemen met de administratie van de bron, of contacten voor feedback met de vermelding van e-mail. Deze contacten vind je meestal onderaan de website.

Stap 3

Bij het invullen van een beroepschrift aan de eigenaren van het hulpmiddel dient u uw login op te geven om in te loggen op het systeem en de gegevens die u heeft ingevuld bij het contact opnemen. Deze omvatten: naam, geboortejaar, woonplaats en adres. Als u het nodig vindt om aanvullende informatie te verstrekken, bijvoorbeeld welke brieven zijn beantwoord, met welke vrienden u het vaakst heeft gesproken, dan is dit niet overbodig. Sommige bronnen vereisen aanvullende informatie, namelijk een kopie van de pagina's van een paspoort of ander document.

Stap 4

Specificeer de manieren om contact met u op te nemen: e-mailadres, telefoonnummer. Als de specialisten aanvullende vragen hebben, nemen zij contact op met de contactpersonen die u in de brief hebt aangegeven.

Stap 5

Het proces van het overwegen van een aanvraag zelf vereist een bepaalde hoeveelheid tijd. In verschillende bedrijven kan het 72 uur of meer bereiken. Als ondersteuningsdiensten er geen twijfel over hebben dat u de eigenaar bent van deze login, dan zal er een link om een nieuw wachtwoord aan te geven in een antwoordbericht of brief komen.

Aanbevolen: