Hoe U Uw Oude Skype Terugkrijgt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Oude Skype Terugkrijgt
Hoe U Uw Oude Skype Terugkrijgt

Video: Hoe U Uw Oude Skype Terugkrijgt

Video: Hoe U Uw Oude Skype Terugkrijgt
Video: Skype Instructie Filmpje - Tutorial - Skypen voor ouderen 2024, Mei
Anonim

De beslissing om te downgraden naar een oude versie van de Skype-applicatie kan verschillende redenen hebben, waaronder ontevredenheid over de externe feed van het programma.

Hoe u uw oude Skype terugkrijgt
Hoe u uw oude Skype terugkrijgt

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Programma's toevoegen of verwijderen uit en selecteer de geïnstalleerde versie van de Skype-toepassing. Verwijder het. Download en installeer vervolgens de oudere versie van het programma van internet op uw computer. Dit is de methode die wordt aanbevolen door de Skype-ontwikkelaars.

Stap 2

Een andere manier om terug te keren naar de oude versie van de Skype-toepassing is door enkele programmabestanden te vervangen. Om deze bewerking uit te voeren, zoekt en downloadt u de distributiekit van de vereiste versie van het programma naar uw computer. Pak het gedownloade archief uit in een willekeurige map en zoek drie mappen met namen erin:

- Telefoon;

- Plugin manager;

- Werkbalken.

Stap 3

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's. Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Navigeer naar stationsnaam: / Program Files / Skype en vouw de Skype-programmamap uit. Zoek mappen met dezelfde namen erin. Verwijder de mappen Plugin Manager en Toolbars uit de hoofdmap van de Skype-toepassing. Dubbelklik op de map met de naam Telefoon en verwijder het enige bestand dat erin is opgeslagen.

Stap 4

Verplaats de gedownloade mappen Plugin Manager en Toolbars naar de hoofdmap van het Skype-programma. Vouw de map Telefoon uit en maak er een kopie van het bestand in. Verplaats het naar de telefoonmap van de Skype-hoofdmap en sla uw wijzigingen op.

Stap 5

Sluit de Skype-toepassing en verwijder de snelkoppeling. Keer terug naar de map Telefoon en open het contextmenu van het bestand door met de rechtermuisknop te klikken. Selecteer de opdracht "Snelkoppeling maken" en verplaats het gemaakte Skype-programmapictogram naar het bureaublad van de computer.

Stap 6

Houd er rekening mee dat alle bovenstaande stappen vereist zijn vanwege de onmogelijkheid om de telefoonmap zelf te verwijderen, wat in sommige gevallen wordt waargenomen. Start de Skype-toepassing opnieuw om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: