Hoe U Uw Berichtengeschiedenis Terugkrijgt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Berichtengeschiedenis Terugkrijgt
Hoe U Uw Berichtengeschiedenis Terugkrijgt
Anonim

Bij communicatie op internet kan de gesprekspartner belangrijke informatie of bestanden verzenden. Als u ze niet meteen opslaat, wordt het moeilijk om ze te vinden. Maar zelfs met een volledige verwijdering kunt u proberen de berichtgeschiedenis te herstellen. Dit gebeurt handmatig of met speciale programma's.

Hoe u uw berichtengeschiedenis terugkrijgt
Hoe u uw berichtengeschiedenis terugkrijgt

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Om de berichtgeschiedenis van ICQ te herstellen, downloadt u het programma icq2html van internet en installeert u het op uw computer. Via het programmamenu kunt u uw correspondentie retourneren, ook als deze opzettelijk is verwijderd. Als de geschiedenis is verdwenen, bijvoorbeeld bij het wijzigen van de login, dan kunt u ernaar zoeken op uw computer. Zoek hiervoor de ICQ-map op de C-schijf. Het zou een map moeten bevatten met de naam Geschiedenis, waarin gewoonlijk alle correspondentie met uw contacten van ICQ wordt opgeslagen.

Stap 2

Als u Vkontakte-correspondentie moet retourneren, gaat u naar uw pagina waarmee de correspondentie is gemaakt. Berichten downloaden. Zoek onderaan de pagina het item "Help" en schrijf een brief aan de technische ondersteuning waarin staat dat u zeer belangrijke berichten moet herstellen. Binnenkort krijgt u een antwoord over de mogelijkheid van hun herstel. Als u e-mailmeldingen heeft ingeschakeld, kunt u in uw inbox zoeken naar correspondentie. Heeft u uw mailbox echter niet "opgeruimd", dan vindt u hier de berichten die u nodig heeft.

Stap 3

U kunt de geschiedenis van berichten van Skype vinden op station C. Zoek de Skype-programmamap (in Windows XP bevindt deze zich in de map Documenten en instellingen). De correspondentie met uw contacten wordt opgeslagen in een map met de naam van uw Skype-account. Om het zoeken naar Skype te versnellen, klikt u op de Start-knop en vervolgens op "Uitvoeren …". Voer in een lege regel het nieuwe commando "% Appdata% Skype" in en klik op OK. Selecteer uw account en zoek daar naar correspondentie.

Stap 4

U kunt ook de geschiedenis van de e-mailagent retourneren. Start de Agent en selecteer het contact dat u nodig hebt. Klik op de knop "Berichtenarchief" en zoek de brieven die voor u belangrijk zijn. Dit is handig omdat het archief de datum en tijd van het verzenden van berichten aangeeft. Als je het programma hebt geconfigureerd om meldingen van nieuwe berichten naar e-mail te sturen, zoek dan naar correspondentie in de mailbox. Nogmaals, dit is alleen mogelijk als u deze waarschuwingen niet uit uw mailbox heeft verwijderd.

Populair per onderwerp