Avast 5.0 Gratis Installeren

Inhoudsopgave:

Avast 5.0 Gratis Installeren
Avast 5.0 Gratis Installeren

Video: Avast 5.0 Gratis Installeren

Video: Avast 5.0 Gratis Installeren
Video: Антивирус Аваст скачать, установить и правильно настроить, подробно для начинающих 2024, Mei
Anonim

Antivirussoftware Avast 5.0 wordt gratis verspreid (gratis antivirusversie) en biedt niettemin voldoende betrouwbare bescherming van uw computer tegen virussen en andere kwaadaardige programma's, evenals tegen aanvallen van hackers. Installeer het en je krijgt een jaar lang een gratis licentie. Na de vervaldatum hoeft u deze alleen nog maar te verlengen, uiteraard gratis.

Avast 5.0 gratis installeren
Avast 5.0 gratis installeren

instructies:

Stap 1

Om Avast! Free Antivirus 5.0 ga naar de downloadpagina. Klik daarop op de hyperlink met het woord "Download". Selecteer Langzaam downloaden. Als er een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd de Google-browser te installeren, sluit deze dan gewoon en klik op de knop "Installeer en download het bestand GRATIS! (snelheid ~ 100 Kbs) "en selecteer de locatie om het bestand op te slaan.

Stap 2

Dubbelklik op het gedownloade exe-bestand - het installatieprogramma zal starten. In het Avast!-installatievenster zoek de groep "Installatie-opties". Stel daarin de optie "Neem deel aan het leven van de avast!-gemeenschap" in zodat het programma anonieme informatie kan verzamelen over de beveiliging van uw pc.

Stap 3

Selecteer de installatieoptie - volledig of aangepast. Met de tweede optie kunt u alleen de programmacomponenten installeren die u nodig hebt en een ander installatiepad kiezen. Klik op de knop "Volgende" om de installatie te starten. Informatie over het installatieproces kan worden bekeken in het venster "Installatievoortgang". Wanneer de installatie van de antivirus is voltooid, klikt u op de knop "Voltooien".

Stap 4

Het blijft om uw exemplaar van de antivirus te registreren. Registratie, zoals reeds vermeld, is gratis, maar u moet uw e-mailadres en naam opgeven, anders werkt het programma na 30 dagen niet meer. Op voorwaarde dat de antivirus actief is, opent u het gedeelte "Samenvatting", klikt u op het tabblad "Huidige status" en klikt u vervolgens op de knop "Registreren".

Stap 5

Klik in het geopende venster op de knop "Registreren", in het venster "Register antivirus Avast! Gratis”(groep“Gebruikersinformatie”) in het veld“Naam”voer uw naam in, in het veld E-mail - uw e-mailadres. Alle andere velden zijn optioneel. Klik op de knop "Registreer gratis licentie".

Stap 6

In het dialoogvenster "Bedankt voor de registratie" dat wordt geopend, klikt u op de knop "Ok". Het programma is nu geregistreerd, de gratis licentie die ervoor is uitgegeven, is een jaar geldig, waarna u de antivirus opnieuw moet registreren.

Aanbevolen: