Hoe Een Wachtwoord Op De E-mail Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op De E-mail Te Zetten
Hoe Een Wachtwoord Op De E-mail Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op De E-mail Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op De E-mail Te Zetten
Video: Wachtwoord vergeten, wat nu? - Vraag het Google #30 2024, Mei
Anonim

Sommige e-mails kunnen vertrouwelijk zijn. Ik zou dergelijke correspondentie beter willen beschermen. De Yandex-mailservice wordt er niet moe van om u eraan te herinneren dat u om veiligheidsredenen uw wachtwoord regelmatig moet wijzigen om uw mailbox te openen. Een nieuw wachtwoord op uw e-mail zetten is een fluitje van een cent.

Hoe een wachtwoord op de e-mail te zetten
Hoe een wachtwoord op de e-mail te zetten

instructies:

Stap 1

De toegang tot de mailbox is tijdens de registratie beveiligd met een wachtwoord. De postdienst biedt aan om de "naam" van de mailbox te selecteren (login), het wachtwoord in te voeren en het in de onderstaande regel te herhalen om ervoor te zorgen dat de tekenset niet willekeurig wordt ingevoerd. Zonder dit is inschrijven gewoonweg onmogelijk.

Stap 2

Om een nieuw wachtwoord op de e-mail te plaatsen, start u de browser, voert u uw mailbox in en geeft u uw gebruikersnaam en uw oude wachtwoord op.

Stap 3

Voer e-mailinstellingen in. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op de link "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het venster (deze bevindt zich net onder uw e-mailadres).

Stap 4

Selecteer op de pagina die wordt geopend met beschikbare acties het gedeelte "Beveiliging" door met de linkermuisknop op de inscriptie of op het pictogram te klikken. Deze sectie is verantwoordelijk voor de beveiliging van de verbinding, bevestiging van het telefoonnummer en het wijzigen van wachtwoorden.

Stap 5

Nadat u naar de pagina met beveiligingsinstellingen bent gegaan, selecteert u "Wachtwoord wijzigen". Om direct naar het invoeren van een nieuw wachtwoord te gaan, volgt u de link "wachtwoord wijzigen" - deze staat in het midden van de zin "Om veiligheidsredenen raden we u aan regelmatig het wachtwoord voor uw mailbox te wijzigen."

Stap 6

Voer in het venster wachtwoord wijzigen in het eerste veld het oude wachtwoord in waarmee u het laatst in uw mailbox bent ingelogd. Voer uw nieuwe wachtwoord in het tweede veld in, bevestig het (vul het opnieuw in) in het derde veld. Voer de tekens uit de onderstaande afbeelding in om de wachtwoordwijziging te bevestigen. Klik op de knop "Voltooien" onderaan het scherm.

Aanbevolen: