Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen
Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen

Video: Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen

Video: Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen
Video: How To Turn Off User Account Control(UAC) On Windows 10 ? 2024, Mei
Anonim

Het populaire Windows 7-besturingssysteem heeft ingebouwde controle over de acties van computergebruikers, die actief is tijdens alle bewerkingen die op een pc worden uitgevoerd.

Gebruikersaccountbeheer uitschakelen
Gebruikersaccountbeheer uitschakelen

instructies:

Stap 1

Wanneer een poging wordt gedaan om bewerkingen uit te voeren met betrekking tot systeembestanden en de veiligheid van het systeem in gevaar brengt, onderschept de beveiliging de procedure en toont een verzoek of de gebruiker deze actie echt wil uitvoeren.

Stap 2

Om het monitoren van uw acties uit te schakelen, voert u het hulpprogramma "Support Center" uit. Dit programma is te vinden in het configuratiescherm onder "Systeem en beveiliging". Ga naar deze sectie door op het opschrift "Support Center" te klikken. Vergeet echter niet dat om deze bewerking op een pc uit te voeren, de gebruiker beheerdersrechten moet hebben.

Stap 3

Zoek in de lijst aan de linkerkant het opschrift "Instellingen voor gebruikersaccountbeheer wijzigen" en klik op dit item. Er verschijnt een venster voor het aanpassen van beveiligingsparameters en het bewaken van gebruikersacties. Wijzig het controleniveau door de schuifregelaar naar de laagste positie te slepen. In dit geval zal het besturingshulpprogramma helemaal geen vragen over de uitgevoerde acties weergeven.

Stap 4

Het is ook de moeite waard om Action Center-meldingen uit te schakelen als u een zelfverzekerde gebruiker van het Windows-besturingssysteem bent. Klik op het opschrift "Het ondersteuningscentrum instellen" en schakel in het geopende venster de selectievakjes uit van alle items (of van items die u niet interesseren). Als sommige opties in dit venster niet beschikbaar zijn, worden ze beheerd door een ander programma, bijvoorbeeld een antivirusprogramma.

Stap 5

Veel gebruikers zijn geïntimideerd door de berichten van het Helpcentrum en de verzoeken om hulpprogramma's, maar het belang ervan mag niet worden overschat. Dit zijn slechts servicehulpprogramma's, die eerder informatief dan onbetaalbaar van aard zijn. Gebruik antivirussoftware om uw computer volledig te beschermen tegen verschillende soorten aanvallen en virussen.

Aanbevolen: