Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen In Vista

Inhoudsopgave:

Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen In Vista
Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen In Vista

Video: Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen In Vista

Video: Gebruikersaccountbeheer Uitschakelen In Vista
Video: Windows Vista How To Disable User Account Control 2024, April
Anonim

Gebruikersaccountbeheer in Microsoft Windows is ontworpen om te voorkomen dat ongeautoriseerde wijzigingen worden aangebracht in het besturingssysteem.

Gebruikersaccountbeheer uitschakelen in Vista
Gebruikersaccountbeheer uitschakelen in Vista

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows Vista-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om de functie Gebruikersaccountbeheer uit te schakelen.

Stap 2

Vouw het knooppunt Gebruikersaccounts uit en selecteer Gebruikersaccountbeheer in- of uitschakelen.

Stap 3

Bevestig uw bevoegdheid door uw beheerderswachtwoord in te voeren in de systeemprompt die wordt geopend en schakel het selectievakje naast "Gebruik gebruikersaccountbeheer (UAC) om uw computer te beschermen" uit.

Stap 4

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en start de computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu Start voor de alternatieve procedure voor het uitschakelen van Gebruikersaccountbeheer en ga naar Uitvoeren.

Stap 6

Voer de waarde msconfig in het veld "Open" in en bevestig de uitvoering van de opdracht voor het starten van de console door op OK te klikken.

Stap 7

Geef het item "Systeemconfiguratie" op en ga naar het tabblad "Service" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 8

Selecteer Gebruikersaccountbeheer (UAC) uitschakelen en klik op de knop Start.

Stap 9

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en keer terug naar het hoofdmenu Start om de geselecteerde functie op de volgende manier uit te schakelen.

Stap 10

Voer regedit in het zoektekstvak in en bevestig de opdracht door op de knop Zoeken te klikken.

Stap 11

Roep het contextmenu van het gevonden element regedit.exe op door met de rechtermuisknop te klikken en het commando "Als administrator uitvoeren" te selecteren.

Stap 12

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows | CurrentVersion / Policies / System uit en wijzig de waarde van de parameter EnableLUA in 0.

Stap 13

Keer terug naar het hoofdmenu Start en typ cmd in het testzoekveld voor de volgende procedure om Gebruikersaccountbeheer uit te schakelen.

Stap 14

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Zoeken" te klikken en roep het contextmenu van het gevonden element cmd.exe op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 15

Geef de opdracht Uitvoeren als beheerder op en voer de volgende waarde in het tekstvak van de Windows-opdrachtinterpreter in:

Reg toevoegen

HKLM / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / System / v EnableLUA / t REG_DWORD / d 0 / f.

Stap 16

Bevestig de uitvoering van het functie-uitschakelcommando door op de Enter-toets te drukken.

Aanbevolen: