Een Webbrowser Openen

Inhoudsopgave:

Een Webbrowser Openen
Een Webbrowser Openen

Video: Een Webbrowser Openen

Video: Een Webbrowser Openen
Video: Open a Webbrowser and go to a URL in Python - Python Tutorial 2024, April
Anonim

Een webbrowser is een programma dat is ontworpen om internetsites te bekijken. Verschillende leveranciers bieden verschillende versies van de software aan. Maar welke browser te installeren is aan de gebruiker.

Een webbrowser openen
Een webbrowser openen

instructies:

Stap 1

Om een webbrowser te openen, moet deze op uw computer zijn geïnstalleerd. Internet Explorer wordt standaard geïnstalleerd met het Windows-besturingssysteem. Om het te starten, wordt een snelkoppeling op het bureaublad gemaakt, die ook wordt gedupliceerd in het menu Start. Hetzelfde gebeurt als u een andere browser op uw pc installeert (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, enz.). Om een browser te openen, klikt u gewoon op het pictogram met de linkermuisknop op een van de aangewezen plaatsen, en vergeet niet eerst verbinding te maken met internet.

Stap 2

Als je per ongeluk je snelkoppelingen hebt verwijderd om de browser te starten, breng ze dan terug. Om een snelkoppeling naar het bureaublad te sturen, zoekt u de map Program Files en een submap met de naam van uw browser op de systeemschijf. Selecteer het.exe-pictogram (IE.exe, firefox.exe, opera.exe, enzovoort). Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer de opdracht "Verzenden" in het vervolgkeuzemenu. Klik in het submenu op "Bureaublad (snelkoppeling maken)".

Stap 3

Om het browserpictogram op de snelstartbalk te plaatsen, in de map met het geïnstalleerde programma, verplaatst u de cursor naar het pictogram van uw browser, houdt u de linkermuisknop ingedrukt, sleept u het pictogram naar de taakbalk rechts van de "Startknop. Laat de muisknop los. Als u geen pictogram aan het Quick Launch-gebied kon toevoegen, klik dan met de rechtermuisknop op de taakbalk, vouw het menu "Werkbalken" uit en zorg ervoor dat er een markering is ingesteld in het submenu tegenover het item "Quick Launch".

Stap 4

Om de browser te openen vanuit het menu Start, kunt u ofwel alle programma's uitvouwen en de map met de naam van de browser zoeken, of de weergave van het browserpictogram configureren in de geminimaliseerde menumodus. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Menu Starten". Klik op de knop "Aanpassen" naast het veld "Menu Start".

Stap 5

Er wordt een ander dialoogvenster geopend, zorg ervoor dat u zich op het tabblad Algemeen bevindt. Plaats de markering in de groep "Weergave in het startmenu" tegenover het veld "Internet". Selecteer met behulp van de vervolgkeuzelijst de webbrowser die u gaat gebruiken (als er meerdere op uw computer zijn geïnstalleerd). Klik op de knop OK, het instellingenvenster wordt automatisch gesloten. Sla in het eigenschappenvenster de nieuwe parameters op met de knop Toepassen of OK.

Aanbevolen: