Een Webbrowser Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Webbrowser Kiezen
Een Webbrowser Kiezen

Video: Een Webbrowser Kiezen

Video: Een Webbrowser Kiezen
Video: Welke web browser moet ik kiezen? 2024, April
Anonim

Bijna elke moderne persoon brengt een aanzienlijk deel van zijn vrije tijd en werktijd door op internet. Op het net kun je het nieuws lezen, de informatie vinden die je nodig hebt, films kijken. Het comfort van surfen hangt af van het gemak van de browser. Het is echter onmogelijk om met zekerheid te zeggen welke applicatie beter is, het hangt allemaal af van de persoonlijke vereisten van elke gebruiker.

Een webbrowser kiezen
Een webbrowser kiezen

instructies:

Stap 1

Internet Explorer is standaard al in het systeem geïnstalleerd, waardoor u direct na installatie van het systeem en het opzetten van de verbinding op internet kunt werken. Alle andere browsers (behalve Safari) zullen bovendien moeten worden gedownload en geïnstalleerd, wat enige tijd in beslag neemt. Ook IE is het meest compatibel met alle webpaginastandaarden.

Stap 2

Als het belangrijkste kenmerk voor u de prestaties zijn, kijk dan eens naar Google Chrome of Opera. De eerste applicatie start aanzienlijk sneller en heeft een eenvoudigere interface. Als u een webontwikkelaar bent, heeft de tweede browser voldoende tools om pagina's te bewerken en hun inhoud te bekijken (HTML-elementen inspecteren, code bekijken, enz.). Opera heeft ook een Turbo-functie, die onmisbaar zal zijn voor extreem trage verbindingen.

Stap 3

Als u vaak naar materiaal op internet zoekt, let dan op de Safari-browser. Het valt op door het feit dat het een speciale modus "Alleen tekst" heeft, waarin visuele elementen niet worden geladen. Wanneer u door de site bladert, herkent de browser de artikelpagina. Nadat u op de bijbehorende knop hebt geklikt, wordt het artikel weergegeven als doorlopende tekst zonder advertenties.

Stap 4

Als u vaak verschillende plug-ins en extensies in uw browser installeert die de browse-ervaring verbeteren of de functionaliteit uitbreiden, probeer dan Mozilla Firefox te installeren. Er zijn veel add-ons voor. De applicatie heeft ook een hoog beveiligingsniveau en de mogelijkheid om thema's te installeren.

Aanbevolen: