Hoe Een Archief Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Archief Te Decoderen
Hoe Een Archief Te Decoderen

Video: Hoe Een Archief Te Decoderen

Video: Hoe Een Archief Te Decoderen
Video: Het archief 2024, Mei
Anonim

U bent waarschijnlijk bekend met de situatie wanneer u een gearchiveerd bestand van internet downloadt en ze u vragen een bepaald bedrag over te maken voor het wachtwoord. Natuurlijk is er geen specifieke wens om te betalen. U kunt ook gewoon het wachtwoord voor het archief vergeten, dat lang geleden is gemaakt. Daarom kunt u proberen het archief te decoderen.

Hoe een archief te decoderen
Hoe een archief te decoderen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - ARCHPR-programma.

instructies:

Stap 1

Download ARCHPR (Advanced Archive Password Recovery) van internet. Van alle mogelijke toepassingen voor het decoderen van een archief, is ARCHPR de eenvoudigste, handigste en vereist geen installatie. Pak de inhoud gewoon uit in de gewenste map.

Stap 2

Voer het programma uit. Zoek de regel "Attack Type" in het hoofdmenu. Er staat een pijltje naast, klik erop. Selecteer "Overkill" uit de lijst met opties die zijn ontstaan. Ga dan naar het tabblad "Lengte". Als u weet uit hoeveel tekens het wachtwoord bestaat, zet u deze waarde in de regels "Minimum" en "Maximum". Als u niet weet hoeveel tekens het wachtwoord bevat, stelt u de waarde in op 1 in de regel "Minimum", en 7. Als het wachtwoord meer dan zeven tekens bevat, is het bijna onmogelijk om het te kraken.

Stap 3

Klik vervolgens op "Openen". Geef in het bladervenster het pad op naar het bestand dat u wilt decoderen. Daarna begint het proces van het zoeken naar de code. Houd er rekening mee dat de hackoperatie een zeer langdurig proces is, dat tot tien uur kan duren. Wanneer het proces is voltooid, verschijnt er een venster waarin een rapport over de operatie zal zijn. Als het programma het wachtwoord weet te vinden, staat het in dit rapport.

Stap 4

Als het wachtwoord niet op deze manier kan worden gevonden, kunt u proberen een ander type aanval te kiezen. Klik op de pijl en selecteer "Per woordenboek" als het type aanval. Ga dan naar het tabblad "Woordenboek". Vink op dit tabblad absoluut alle items aan met een selectievakje. Nadat alles is geconfigureerd, klikt u op "Start". U hoeft het pad naar het bestand niet op te geven, aangezien het de laatste keer bewaard is gebleven. Net als in het vorige geval, wordt het wachtwoord, als het wordt gevonden, in het bewerkingsrapportvenster geschreven.

Aanbevolen: