Hoe Een Pop-upvenster Op Een Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pop-upvenster Op Een Computer Te Verwijderen
Hoe Een Pop-upvenster Op Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Een Pop-upvenster Op Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Een Pop-upvenster Op Een Computer Te Verwijderen
Video: How to Stop Popup Ads in Google Chrome | It's Working 2024, April
Anonim

Antivirussoftware ontwikkelt zich razendsnel. Desondanks infiltreren sommige soorten virussen nog steeds het besturingssysteem. Wanneer deze virussen banneradvertenties zijn, moet u onmiddellijk de bestanden verwijderen waardoor ze verschijnen.

Hoe een pop-upvenster op een computer te verwijderen
Hoe een pop-upvenster op een computer te verwijderen

Noodzakelijk

Dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende methoden om met pop-upvirusvensters om te gaan. Gebruik eerst de Dr. Web Curelt. Download het van de officiële website van de Dr. Web antivirusfabrikanten.

Stap 2

Installeer deze applicatie en start deze. Het scanproces van het besturingssysteem wordt automatisch gestart. Dit is opzettelijk, omdat virale banners meestal voorkomen dat dergelijke toepassingen worden gestart. Let erop dat u dit hulpprogramma in de normale Windows-modus moet uitvoeren en niet in de veilige modus.

Stap 3

Als scannen met dit programma geen resultaten oplevert, probeer dan de code te raden om het pop-upvenster uit te schakelen. Gebruik een mobiele telefoon met internettoegang of een andere computer. Volg deze link https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker o

Stap 4

Voer het account- of telefoonnummer in dat in de bannertekst staat en klik op de knop "Code ophalen". Vervang de door het systeem voorgestelde wachtwoorden in het bannerveld. Als geen van de gegeven codes is gevonden, probeer dan de code te vinden op de volgende bronnen: https://www.esetnod32.ru/.support/winlock e

Stap 5

Als beide bovenstaande methoden niet hebben geholpen, probeer dan zelf de virusbestanden te vinden. Start het systeem in de veilige modus zodat het virusvenster het zoeken niet verstoort. Om dit te doen, drukt u op de F8-knop terwijl de computer opstart. Open de map system32. Het bevindt zich in de Windows-map van de systeempartitie op uw harde schijf.

Stap 6

Zoek en verwijder alle bestanden met de dll-extensie die eindigen op de letter lib, bijvoorbeeld: hostlib.dll, partlib.dll, enzovoort. Nadat u deze bestanden hebt verwijderd, start u het besturingssysteem normaal op. Scan het met antivirussoftware.

Aanbevolen: