Hoe Pop-ups Uit Firefox Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Pop-ups Uit Firefox Te Verwijderen
Hoe Pop-ups Uit Firefox Te Verwijderen

Video: Hoe Pop-ups Uit Firefox Te Verwijderen

Video: Hoe Pop-ups Uit Firefox Te Verwijderen
Video: How To Disable Pop Ups in Mozilla Firefox 2020 2024, April
Anonim

Pop-ups zijn vensters die verschijnen zonder toestemming van de gebruiker tijdens het surfen op internet. Ze kunnen opdringerige advertenties bevatten of nuttig zijn en toegang geven tot verschillende functies van de bron. U kunt pop-ups in Mozilla Firefox verwijderen via de browserinstellingen.

Hoe pop-ups uit Firefox te verwijderen
Hoe pop-ups uit Firefox te verwijderen

instructies:

Stap 1

In de standaard Mozilla Firefox-instellingen is er al een pop-upblokkering. Als je de instellingen hebt gewijzigd en hebt toegestaan dat ze worden weergegeven, zorg dan dat de browser de vervelende pop-ups niet meer weergeeft. Start hiervoor de browser op de gebruikelijke manier. Selecteer in de bovenste menubalk het item "Extra", klik in het vervolgkeuzemenu met de linkermuisknop op het item "Instellingen". Er wordt een nieuw venster geopend.

Stap 2

Als u de menubalk niet kunt vinden, verplaatst u de cursor naar het zichtbare deel van de balk in het browservenster (bijvoorbeeld bovenaan) en klikt u er met de rechtermuisknop op. Plaats in het vervolgkeuzemenu een markering tegenover het item "Menubalk" door erop te klikken met de linkermuisknop. Als u uw browservenster niet eens kunt zien, heeft u de modus voor volledig scherm ingeschakeld. Verplaats de cursor naar de bovenrand van het scherm en wacht tot het paneel naar beneden schuift, of druk op de F11-toets.

Stap 3

Ga in het geopende venster "Instellingen" naar het tabblad "Inhoud". Plaats een markering in het vak "Blokkeer pop-ups". Als een internetbron pop-upvensters gebruikt die nuttig voor u kunnen zijn, voeg dan het adres van deze site toe aan de uitzonderingen. Klik hiervoor op de knop "Uitzonderingen" naast het zojuist gemarkeerde item. Voer in het nieuwe venster "Toegestane sites - Pop-ups" in het lege veld het adres in van de site die u aan de lijst wilt toevoegen. Klik op de knop "Toestaan" en sluit het venster. Klik op de knop OK in het instellingenvenster.

Stap 4

U kunt ook add-ons voor de Mozilla Firefox-browser installeren, waardoor uw netwerk comfortabeler wordt en vervelende advertenties worden verwijderd. Om deze add-ons te krijgen, opent u het item Add-ons in het menu "Extra". Selecteer in het gedeelte "Invoegtoepassingen downloaden" degene die bij u past, ga naar de officiële Mozilla Firefox-website en installeer de invoegtoepassing vanaf daar.

Aanbevolen: