Een Verwijderde Server Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderde Server Herstellen
Een Verwijderde Server Herstellen

Video: Een Verwijderde Server Herstellen

Video: Een Verwijderde Server Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Het werk van een lokaal netwerk wordt meestal georganiseerd via een enkele externe server. Daarnaast kan een dergelijke server ook fungeren als algemene informatieserver, updateserver en andere netwerkfuncties. De verbinding met een dergelijke server wordt tot stand gebracht wanneer de computer is aangesloten op het netwerk, maar de gebruiker kan de verbinding zelf configureren.

Een verwijderde server herstellen
Een verwijderde server herstellen

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Vraag serverinstellingen aan bij uw netwerkbeheerder. Allereerst moet u het IP-adres van de server krijgen en het bereik van adressen waarin deze server beschikbaar zal zijn. Onthoud of schrijf deze parameters op. Aanbieders verstrekken deze informatie in de regel gratis, zodat u er zeker van kunt zijn dat u hiervoor niet extra in rekening wordt gebracht. Mogelijk hebt u ook een login en wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot de server.

Stap 2

Verbind het netwerk met de computer door de LAN-kabel in de connector op de netwerkkaart te steken. Wacht een paar minuten terwijl het besturingssysteem de verbinding initialiseert. Open het netwerkinstellingenvenster via "Netwerkomgeving" of klik met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram en selecteer het gedeelte "Eigenschappen".

Stap 3

Ga naar de instellingen van het TCP / IP-netwerkprotocol en stel een vergelijkbare reeks adressen in, waarbij u een uniek IP-adres neemt (uniekheid kan ook worden gecontroleerd bij de netwerkbeheerder). Het IP-adres van de server is bijvoorbeeld 10.40.30.2, wat betekent dat uw bereik 10.40.30 is. En het IP-adres is bijvoorbeeld 10.40.30.25. Open het venster "Netwerkomgeving" en klik op het item rechts "Toon computers in een werkgroep". Geef de netwerkservice de tijd om het netwerk te pollen en informatie op het scherm weer te geven. Wanneer de server in de lijst met computers op het netwerk verschijnt, hervat u de verbinding door te dubbelklikken op het pictogram en een login met een wachtwoord in te voeren.

Stap 4

Als u het besturingssysteem Windows 7 gebruikt, zijn de netwerkconfiguratieopties beschikbaar in andere servicesecties. U kunt uw verbinding vinden in het "Network and Sharing Center", en het gedeelte TCP / IP - in de eigenschappen van de netwerkverbinding. Controleer vervolgens alle instellingen door eerst uw pc opnieuw op te starten.

Aanbevolen: