Hoe Verwijderde Van Een Geheugenkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Van Een Geheugenkaart Te Herstellen
Hoe Verwijderde Van Een Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Van Een Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Van Een Geheugenkaart Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Files from an SD Card (2021) 2024, Mei
Anonim

Informatie die van geheugenkaarten wordt verwijderd, wordt ontoegankelijk voor werk, maar wordt fysiek enige tijd opgeslagen op de beschreven schijven. Dit betekent dat het tijdig herstellen van verwijderde bestanden een behoorlijk effectief proces is.

Hoe verwijderde van een geheugenkaart te herstellen
Hoe verwijderde van een geheugenkaart te herstellen

Noodzakelijk

  • - Magische Uneraser;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Koppel de schijf onmiddellijk los van uw computer nadat u de gewenste bestanden hebt verwijderd. Om dit te doen, verwijdert u de geheugenkaart veilig om schade aan de structuur van het bestandssysteem te voorkomen. Download Magic Uneraser van de ontwikkelaarssite.

Stap 2

Installeer het opgegeven programma en voer het uit. Wacht even totdat het hoofdmenu van het hulpprogramma wordt geopend. Sluit de USB-stick aan op uw computer. Gebruik een kaartlezer om mobiele geheugenkaarten op uw pc aan te sluiten. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd. Selecteer de gewenste geheugenkaart uit de lijst met beschikbare opslagmedia. Klik op de knop Analyseren op de werkbalk.

Stap 3

De tijd die nodig is om een geheugenkaart te scannen, is afhankelijk van de specificaties van de schijf en de grootte ervan. Nadat het lopende proces is voltooid, geeft het programma een lijst met beschikbare gegevens weer. Verwijderde bestanden die geschikt zijn voor herstel, worden gemarkeerd met een rood kruis.

Stap 4

Selecteer met de linkermuisknop de gewenste bestanden en mappen. Klik op de knop Herstellen en wacht tot het nieuwe dialoogvenstermenu wordt gestart.

Stap 5

Geef de map op de harde schijf op waar de verwerkte bestanden worden opgeslagen. Klik op de knop "Doorgaan". Wacht terwijl Magic UnEraser informatie repareert.

Stap 6

Tijdens de verwerking kunnen verwijderde bestanden worden beschadigd, wat zal leiden tot een onjuiste werking. Dit is vooral typerend voor ingepakte archieven en tekstbestanden. Installeer Easy Recovery en voer het uit.

Stap 7

Na het openen van het hoofdmenu, selecteer Bestandsherstel. Specificeer nu het type bestanden waarmee verder zal worden gewerkt. Selecteer de map waarin de benodigde gegevens zich bevinden. Klik op de knop Volgende. Wacht tot het hulpprogramma Easy Recovery is voltooid. Controleer de integriteit van de gerepareerde bestanden.

Aanbevolen: