Hoe Ah Pi . Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Ah Pi . Te Controleren
Hoe Ah Pi . Te Controleren

Video: Hoe Ah Pi . Te Controleren

Video: Hoe Ah Pi . Te Controleren
Video: GLUTEN FREE CAKE |HOW TO MAKE CARROT CAKE |CARROT CAKE RECIPE |GLUTEN FREE RECIPES |GLUTEN FREE 2024, Mei
Anonim

Elke computer die op internet is geregistreerd, krijgt een IP-adres toegewezen. Als je het weet, kun je grofweg de locatie van een persoon berekenen. Er zijn ook enkele services waarvoor u uw IP-adres moet weten.

Hoe ah pi. te controleren
Hoe ah pi. te controleren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als u uw huidige IP-adres wilt weten, opent u uw browser, voert u het adres https://internet.yandex.ru/ in de adresbalk in en drukt u op Enter. Daarna krijgt u een webpagina te zien met informatie over het IP-adres en uw geschatte locatie. U kunt deze informatie ook bekijken in de eigenschappen van de huidige verbinding. Daar kunt u ook de aan u toegewezen domeinnaam bekijken.

Stap 2

Je kunt het IP-adres van de gesprekspartner achterhalen met behulp van het qip-programma - haal hiervoor elk bestand van hem in deze messenger. Wanneer u toestemming vraagt om gegevens van een gebruiker te ontvangen, opent het systeem automatisch zijn IP-adres voor u. In de toekomst kunt u het in de zoekbalk rijden en ongeveer de locatie van de gesprekspartner berekenen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat er vaker gevallen van fraude zijn in verband met de diensten voor het bepalen van het IP-adres van een internetgebruiker. Gebruik deze diensten onder geen enkele omstandigheid - de meeste bieden aan om een sms naar een kort nummer te sturen om te betalen voor het zoeken naar informatie op de site, zonder dat u in de toekomst resultaten krijgt.

Stap 4

Je kunt het IP-adres in het online spel Counter-Strike alleen achterhalen als je de serverbeheerder bent. Gebruik hiervoor de speciale ingebouwde console. Er zijn ook speciale cheatcodes die alle beschikbare informatie over de gebruiker op je scherm weergeven.

Stap 5

Om de adressen van alle spelers te zien, voert u de amx_ips-code in de console in, om de IP's van verbannen deelnemers te bekijken, voert u amx_ipl in. Maar deze methode is alleen beschikbaar bij gebruik van een speciale plug-in genaamd iptools. Je kunt het vinden op de forums in de discussie over dit spel. Vergeet niet om het bestand te controleren op schadelijke code voordat u het installeert.

Aanbevolen: