De Beveiligingsinstelling Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Beveiligingsinstelling Wijzigen
De Beveiligingsinstelling Wijzigen

Video: De Beveiligingsinstelling Wijzigen

Video: De Beveiligingsinstelling Wijzigen
Video: beveiligingsinstellingen wijzigen mac 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Windows 7 heeft ingebouwde mechanismen om te reageren op nieuwe bedreigingen voor de beveiliging van de computer en informeert de gebruiker over zijn acties met behulp van waarschuwingsvensters. In sommige gevallen is het mogelijk om bepaalde parameters van het beveiligingssysteem te wijzigen en de geselecteerde instellingen te resetten.

De beveiligingsinstelling wijzigen
De beveiligingsinstelling wijzigen

Noodzakelijk

Windows 7

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het beeldscherm van de desktopcomputer om het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem te openen.

Stap 2

Gebruik de linkermuisklik op het veld "Zoekbalk" onderaan het hoofdmenu "Start".

Stap 3

Voer de waarde Meldingsgebied in het veld Zoekreeks in.

Stap 4

Selecteer het nieuwe venster Pictogrammen in het meldingsgebied.

Stap 5

Schakel het selectievakje Altijd alle pictogrammen en meldingen op de taakbalk weergeven in het venster Pictogrammen in het systeemvak uit.

Stap 6

Selecteer de optie "Icoongedrag naar standaard herstellen" om de opties voor berichten die onder aan het bureaublad verschijnen van het systeemvak naar de "Taakbalk" te wissen.

Stap 7

Voer de UAC-waarde in het veld "Zoekreeks" in en selecteer het menu-item "Instellingen gebruikersaccountbeheer wijzigen".

Stap 8

Geef de maximale waarde op in het veld Altijd informeren. Hierdoor kunnen waarschuwingspop-ups verschijnen wanneer gebruikers proberen de systeeminstellingen te wijzigen.

Stap 9

Bevestig uw keuze met de OK-knop.

Stap 10

Voer de waarde "Support Center" in het veld "Search string" in.

Stap 11

Selecteer de "Support Center"-regel die verschijnt en klik op de link "Change Support Center-instellingen" aan de linkerkant van het nieuwe venster.

Stap 12

Selecteer de gewenste ondersteuningsopties. Om dit te doen, vinkt u de juiste vakjes voor de aangeboden opties aan of uit.

Stap 13

Pas de geselecteerde ondersteuningsparameterwijzigingen toe door op OK te klikken.

Stap 14

Voer de waarde "Check for Updates" in het veld "Search string" in.

Stap 15

Specificeer de regel "Controleren op updates" die verschijnt en volg de link "instellingen configureren" in het linkerdeel van het nieuwe venster.

Stap 16

Roep het vervolgkeuzemenu op door met de linkermuisknop op het veld "Belangrijke updates" te klikken en het item "Updates automatisch installeren (aanbevolen)" te selecteren.

Stap 17

Bevestig de toepassing van de geselecteerde parameters met de OK-knop.

Aanbevolen: