Hoe In Te Loggen Als Beheerder Op De Server Cs

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Als Beheerder Op De Server Cs
Hoe In Te Loggen Als Beheerder Op De Server Cs

Video: Hoe In Te Loggen Als Beheerder Op De Server Cs

Video: Hoe In Te Loggen Als Beheerder Op De Server Cs
Video: How to Play CounterStrike Condition Zero and 1.6 Multiplayer with Friends 2024, April
Anonim

Met het populaire Counter-Strike-spel kun je je eigen servers maken om via het netwerk te spelen, zelfs op basis van een thuiscomputer. Als je zo'n server hebt en deze hebt geconfigureerd voor alle vereisten van het spel, moet je jezelf een beheerder van deze server maken om verbindingen en instellingen te beheren.

Hoe in te loggen als beheerder op de server cs
Hoe in te loggen als beheerder op de server cs

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Zoek het configuratiebestand voor de KS-servergebruikers. Dit document heet users.ini en bevindt zich in de map met add-ons voor het spel:… / cstrike / addons / amxmodx / configs / users.ini. Het bestand kan worden bewerkt met het gewone Kladblok. Open de applicatie vanuit het hoofdmenu van Windows. Open het gebruikersconfiguratiebestand users.ini in Kladblok. Maak voor het bewerken van het bestand een kopie naar de harde schijf, zodat u bij onjuiste wijziging de instellingen kunt terugzetten.

Stap 2

Typ de volgende opdracht aan het einde van het user's users.ini-bestand: "[naam beheerder]" "[wachtwoord]" "abcdefghijklmnopqrstu" "a". Nu logt de beheerder in op de server met login en wachtwoord. Noteer de aanmeldingsgegevens in een tekstbestand en verberg het op uw pc in een map. Het is ook vermeldenswaard dat u back-ups van dergelijke bestanden moet maken, zodat u in geval van verlies alles kunt herstellen.

Stap 3

Als u niet elke keer uw gebruikersnaam en wachtwoord wilt invoeren wanneer u verbinding maakt met de server, maar liever wilt dat de server u herkent via ip en automatisch het beheergedeelte activeert, configureert u de beheerder via ip. Om dit te doen, voegt u vergelijkbare inhoud toe aan het einde van het gebruikers.ini-servicebestand, specificeert u gewoon uw IP-adres in plaats van de beheerdersnaam en laat u het wachtwoordveld leeg.

Stap 4

Sla de wijzigingen op in het bestand users.ini en kopieer naar de map configs. Voer de opdracht setinfo _pw [wachtwoord] in de console in en druk op enter. Om het beheerproces op de KS-server te vereenvoudigen, kunt u een klein trucje doen. Voeg de regel bind "=" "amxmodmenu" toe aan het bestand users.ini. Nu, elke keer dat u op het "gelijk"-symbool op het toetsenbord drukt, wordt het beheermenu geopend.

Aanbevolen: