Hoe Te Werken Als Beheerder

Inhoudsopgave:

Hoe Te Werken Als Beheerder
Hoe Te Werken Als Beheerder

Video: Hoe Te Werken Als Beheerder

Video: Hoe Te Werken Als Beheerder
Video: Functioneel Beheerder Vacature, Zonnehuisgroep Vlaardingen 2024, April
Anonim

Veel programma's die door de gebruiker op Windows Vista of Windows 7 zijn gestart, worden niet correct uitgevoerd of hangen zelfs vast en sluiten zonder de reden voor de weigering om te werken uit te leggen. Dit gebeurt vanwege de onvolledige graad van gebruikersrechten met betrekking tot programma's, of beter gezegd, bewerkingen erop. Met andere woorden, een gebruiker of een gast van een computer die geen beheerder is, kan vaak een programma uitvoeren, maar het besturingssysteem verbiedt hem om er iets in te wijzigen en te configureren.

Hoe te werken als beheerder
Hoe te werken als beheerder

instructies:

Stap 1

Wat moet er in dit geval gebeuren? Alles is heel eenvoudig - u hoeft het programma alleen maar als beheerder uit te voeren. Dit gaat als volgt: klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma dat u wilt uitvoeren. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Als administrator uitvoeren".

Stap 2

Het display wordt gedimd en het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer verschijnt op het scherm. Het zal u vragen om de lancering van het programma met beheerdersrechten te bevestigen. Klik op de knop "Ja". Na een paar seconden start het programma.

Aanbevolen: