Hoe De Cursor Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Cursor Te Vervangen?
Hoe De Cursor Te Vervangen?
Anonim

Hoewel de cursor een klein deel van het scherm inneemt, is de cursor van groot belang. Dit is niet zomaar een icoon - het is een verlengstuk van je hand en de verbinding van de fysieke wereld met de virtuele. Daarom is het niet verwonderlijk dat veel mensen de cursor willen veranderen in een aantrekkelijker en persoonlijker exemplaar. In Microsoft Windows kan dit worden gedaan met behulp van de tools die in het systeem zijn ingebouwd, of met behulp van aanvullende software.

Niet-standaard cursors
Niet-standaard cursors

Noodzakelijk

Tools: Standaard Microsoft Windows Tools of Stardock Cursor FX

instructies:

Stap 1

Microsoft Windows heeft ingebouwde mogelijkheden waarmee u de muiscursor kunt wijzigen. Om toegang te krijgen, selecteert u "Instellingen" in het menu "Start" en gaat u vervolgens naar "Configuratiescherm". Zoek het pictogram "Muis" en open het met twee klikken.

Stap 2

Hierna wordt een venster geopend waarin u enkele parameters van de muis kunt configureren en wijzigen, zoals bewegingssnelheid, knopinversie of wielparameters. U kunt de cursor op het tabblad "Aanwijzers" wijzigen. Ga naar dit tabblad.

Stap 3

Er zijn twee mogelijkheden: ofwel om elke cursor in het diagram afzonderlijk te wijzigen, of om het hele diagram in één keer te wijzigen. Om het hele schema te vervangen, vouwt u de lijst met kant-en-klare schema's uit, selecteert u het juiste schema en klikt u op "OK" om de wijzigingen te accepteren.

Stap 4

Als u een bepaalde cursor uit het schema wilt wijzigen, bijvoorbeeld het wachtende zandloperpictogram, selecteert u deze met de muis uit de lijst met cursors, klikt u op de knop Bladeren, zoekt u een geschikte vervanging en klikt u op Openen.

Klik op OK om de nieuwe cursor actief te maken.

Stap 5

De aanwijzingen die bij Windows worden geleverd, zijn niet gevarieerd of geavanceerd. Wil je iets speciaals, gebruik dan de extra software.

Installeer bijvoorbeeld de Cursor FX-software van Stardock. Met dit programma kunt u de cursor met een paar klikken wijzigen. Open het programma, selecteer de gewenste cursor in de lijst en klik op "Toepassen".

Aanbevolen: