Hoe De Grootte Van Een Avatar Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Een Avatar Te Verkleinen
Hoe De Grootte Van Een Avatar Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van Een Avatar Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van Een Avatar Te Verkleinen
Video: Hoe foto verkleinen voor avatar? 2024, April
Anonim

Een avatar is een noodzakelijk element voor registratie op elke site en gebruikersidentificatie. Er zijn echter vaak beperkingen aan de grootte van de avatar, waar je op de een of andere manier mee om moet gaan.

Hoe de grootte van een avatar te verkleinen
Hoe de grootte van een avatar te verkleinen

instructies:

Stap 1

Controleer de noodzaak van reductie. De meest populaire diensten, zoals Vkontakte, hebben al lang een automatisch beeldcorrectiesysteem ontwikkeld. Als je daar een afbeelding van elk formaat hebt geüpload, zie je een verkleinde kopie op de plaats van je avatar. Deze functie is echter niet overal beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat je moet uitzoomen, zoek je de beperking naast de downloadknop: "De geüploade afbeelding mag niet meer zijn dan …". De beperking kan zowel in het "gewicht" van het bestand (mb) als in de grootte van de afbeelding (pixels) liggen.

Stap 2

Gebruik verf. Het is een basisprogramma voor beeldverwerking dat in Windows is ingebouwd. Om de afbeelding daar te verkleinen, moet u het hele gebied met een "vierkant" selecteren en vervolgens de rechterbenedenhoek slepen zodat de vereiste grootte wordt bepaald. Zoek vervolgens de rechterbenedenhoek van de "witte doos" en lijn deze uit met de rand van de afbeelding. Houd er rekening mee dat bij het slepen en neerzetten de afbeelding kan vervormen en na vergroting aan kwaliteit inboet. Gebruik deze bewerkingsmethode om een reservekopie van de afbeelding op te slaan.

Stap 3

Gebruik Adobe-Photoshop. Het voordeel van dit programma is dat u de afbeelding niet kunt vervormen terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt, maar de oorspronkelijke verhoudingen behoudt. Bovendien kunt u bij het aanmaken van een nieuw document direct de benodigde veldgroottes instellen. Zodra de opties zijn ingesteld, opent u het originele bestand in Photoshop. Selecteer de avatar en sleep deze naar het veld van het nieuwe bestand. Te groot? Druk op Ctrl + T en, net als in Paint, pak de hoek en verklein de afbeelding tot de gewenste grootte.

Stap 4

Wijzig het formaat. Als u de bestandsgrootte wilt verkleinen, niet de avatarafbeelding, dan moet u de bovenstaande programma's gebruiken om de afbeelding in een andere codering op te slaan. Dit gaat op dezelfde manier: "open-> opslaan als". Vervolgens moet je een afbeeldingsformaat kiezen. De kleinste is.jpg, dit zorgt ervoor dat de afbeelding niet groter is dan een megabyte.

Aanbevolen: