Een .png-pictogram Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een .png-pictogram Plaatsen
Een .png-pictogram Plaatsen

Video: Een .png-pictogram Plaatsen

Video: Een .png-pictogram Plaatsen
Video: 64+Download social media icons | free social media icons vector Png Eps file | By Ranu Gfx 2024, Mei
Anonim

Dit wil niet zeggen dat u met het Windows-besturingssysteem het uiterlijk volledig kunt aanpassen, maar niets zal u ervan weerhouden het pictogram te wijzigen. Dit kan worden gedaan met enige manipulatie van de eigenschappen van de snelkoppeling.

Een -pictogram plaatsen
Een -pictogram plaatsen

instructies:

Stap 1

Converteer uw pictogram van.

Stap 2

Installeer het pictogram. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het pictogram dat u wilt wijzigen. Als het een map is, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u vervolgens op Eigenschap> Voorkeuren> Pictogram wijzigen, geeft u het pad naar het pictogram op en klikt u op OK. Als het een andere snelkoppeling is, klik er dan met de rechtermuisknop op en klik in het menu dat wordt geopend op Eigenschap> Snelkoppeling> Pictogram wijzigen. Geef vervolgens het pad naar het pictogram op en klik op OK.

Stap 3

Bovendien is er een snellere manier om de pictogrammen van objecten op het bureaublad te wijzigen. Maar niet allemaal, maar alleen degenen die daar vanaf het begin bestaan: "Mijn computer", een lege en volle "Prullenbak", "Netwerk", enz.

Stap 4

Als uw besturingssysteem Windows 7 is, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte op uw bureaublad en selecteert u Personaliseren> Bureaubladpictogrammen wijzigen in het menu dat verschijnt. Selecteer vervolgens in het centrale deel van het venster het object waarvan u het pictogram wilt wijzigen, klik op "Pictogram wijzigen", geef het pad naar het pictogram op en klik op OK.

Stap 5

Als uw besturingssysteem Windows XP is, klik dan ook met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad en vervolgens op Eigenschappen> Bureaublad> Bureaubladinstellingen. Klik vervolgens op "Change icon", selecteer het icoon en OK.

Aanbevolen: