Hoe De Muziekplug-in Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe De Muziekplug-in Te Installeren Install
Hoe De Muziekplug-in Te Installeren Install

Video: Hoe De Muziekplug-in Te Installeren Install

Video: Hoe De Muziekplug-in Te Installeren Install
Video: How to Add Audio Player in WordPress with MP3 Music Player [UPDATED] 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk voor te stellen dat gameservers aan het einde van elke ronde geen muziek afspelen. In het geval dat de gebruiker heeft besloten om het muzikale einde van de ronde op zijn eigen server te installeren, zal hij hiervoor extra plug-ins moeten installeren.

Hoe de muziekplug-in te installeren
Hoe de muziekplug-in te installeren

Noodzakelijk

Plugin RoundEndSound

instructies:

Stap 1

Installeer en configureer de RoundEndSound-plug-in. Momenteel is de nieuwste versie van de plug-in versie 2.3.9, deze kan worden gedownload van de meeste gespecialiseerde servers. De plug-in kan alleen samenwerken met SourceMod, daarom is de aanwezigheid van de op de server geïnstalleerde SourceMod vereist.

Stap 2

Pak de plug-in uit nadat deze is geüpload naar de orangebox-map, cstrike-submap van de aangepaste server. Hiermee is het installatieproces van de plug-in voltooid, nu moet je het configureren en je eigen muziekbestanden toevoegen. Maak een map aan - bijvoorbeeld misc genaamd - om muziekbestanden toe te voegen en de plug-in te configureren. Het is noodzakelijk om een directory aan te maken in de orangebox directory, cstrike subdirectory, sound sectie van de gebruikersserver. Het maximum aantal geïnstalleerde geluiden is honderd bestanden.

Stap 3

Stel de paden naar de opgenomen geluidsbestanden in door het bestand res_list.cfg te openen in de orangebox-directory, cstrike-subdirectory, addons-sectie, sourcemod_configs-subsectie, en voeg de volgende regels toe: misc / trek1.mp3 = T; misc / trek2.mp3 = CT; diversen /trek3.mp3=CT enzovoort. misc is de naam van de map met muziekbestanden, trek1 is de naam van muziekbestanden, mp3 is het bestandsformaat (daarnaast zijn.wav-bestanden ook toegestaan).

Stap 4

Het configureren van de plug-in is het laatste dat u hoeft te doen. Configuratie wordt uitgevoerd in het bestand RoundEndSound.cfg in de orangebox-directory, cstrike-subdirectory, cfg-sectie, sourcemod-subsectie. In dit bestand is de configuratie naar goeddunken van de gebruiker.

Stap 5

Hoe vaak berichten in seconden worden weergegeven, wordt bepaald door de sm_res_announceevery parameter "0", waarbij "0" is om de parameter uit te schakelen. De standaardwaarde is "120". De sm_res_enable parameter "1", waarbij "1" het inschakelen van de parameter is, bepaalt of het audiobericht aan het einde van de ronde wordt in- of uitgeschakeld. De standaardwaarde is "1".

Stap 6

Of de aankondiging binnen twintig seconden aan verbonden spelers wordt gedaan, wordt bepaald door de sm_res_playerconnectannounce-parameter "0", waarbij "0" is om de parameter uit te schakelen. De standaardwaarde is "0". Of er aan het einde van elke ronde een aankondiging zal worden gedaan, wordt bepaald door de sm_res_roundendannounce parameter "0", waarbij "0" is om de parameter uit te schakelen. De standaardwaarde is "1".

Aanbevolen: