Hoe De Chipsetdriver Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe De Chipsetdriver Te Installeren Install
Hoe De Chipsetdriver Te Installeren Install

Video: Hoe De Chipsetdriver Te Installeren Install

Video: Hoe De Chipsetdriver Te Installeren Install
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Het installeren van stuurprogramma's is een zeer verantwoordelijk en belangrijk proces. Dit geldt met name voor elementen van de computer als de centrale processor en het moederbord, omdat het ontbreken van stuurprogramma's de werking van veel elementen van de pc kan beïnvloeden.

Hoe de chipsetdriver te installeren install
Hoe de chipsetdriver te installeren install

Noodzakelijk

Sam Drivers

instructies:

Stap 1

Als je net het besturingssysteem hebt geïnstalleerd, probeer dan de chipsetstuurprogramma's bij te werken via Apparaatbeheer. Open dit menu en zoek de apparatuur die is gemarkeerd met een uitroepteken. Klik met de rechtermuisknop op de naam ervan. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken.

Stap 2

Plaats de schijf van uw moederbord in het station. Selecteer "Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie" en selecteer het gewenste dvd-station. Als deze schijf ontbreekt, selecteert u het item "Automatisch zoeken en installeren van stuurprogramma's". Internettoegang is vereist om deze functie succesvol te laten werken.

Stap 3

Probeer nu stuurprogramma's voor het gewenste apparaat op internet te vinden. Ga naar de officiële bron van de fabrikant van je moederbord. Zoek de sectie "Download" en download de juiste driverversie. Het is het beste om niet de meest recente (bèta) driverpakketten te gebruiken.

Stap 4

Herhaal de installatie van de stuurprogramma's via apparaatbeheer en geef de map op waarin de gedownloade stuurprogramma's zijn opgeslagen. Houd er rekening mee dat het zelf zoeken en installeren van stuurprogramma's een zeer moeilijk en gevaarlijk proces is. Zoek naar Sam Driver en download het.

Stap 5

Voer na het installeren van deze applicatie het bestand DIA-drv.exe uit. Wacht even terwijl het hulpprogramma de apparaten scant die op de computer zijn geïnstalleerd en de benodigde stuurprogramma's voor hen selecteert.

Stap 6

Vink nu het vakje aan naast de set stuurprogramma's die u wilt installeren. In dit geval is dit het item Chipset. Klik nu op de knop "Taak uitvoeren". Wacht terwijl de installatie van de vereiste bestanden is voltooid.

Stap 7

Start uw computer opnieuw op en open Apparaatbeheer. Zorg ervoor dat de stuurprogramma's voor de chipset zijn geïnstalleerd en geaccepteerd door het systeem. Download anders een nieuwere versie van het programma en probeer de stuurprogramma's opnieuw bij te werken.

Aanbevolen: