Hoe De Bladwijzerbalk Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bladwijzerbalk Terug Te Krijgen
Hoe De Bladwijzerbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Bladwijzerbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Bladwijzerbalk Terug Te Krijgen
Video: bladwijzerbalk Google Chrome weergeven 2024, April
Anonim

Het weergeven van meerdere documenten in tabbladen van één toepassingsvenster is ongetwijfeld een meer geavanceerde technologie in vergelijking met het eerder gebruikte principe van "één venster - één document". Deze optie is vooral in trek in toepassingen voor het bekijken van webpagina's - in browsers. In bijna alle toepassingen van dit soort zijn tabbladen op een apart paneel geplaatst, waarvan de weergave in de programma-instellingen kan worden geregeld.

Hoe de bladwijzerbalk terug te krijgen
Hoe de bladwijzerbalk terug te krijgen

Het is nodig

Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox of Apple Safari-browser

instructies:

Stap 1

Als u Internet Explorer gebruikt, opent u het venster met basisinstellingen voor internet - hiervoor wordt het item Internet-opties in het gedeelte "Extra" van het toepassingsmenu geplaatst. U hebt de knop Opties op het tabblad Algemeen nodig. Er zijn er drie op dit tabblad - klik op de onderste (degene die in het gedeelte "Tabbladen" is geplaatst). Vink het bovenste selectievakje aan van het venster 'Browsen met tabbladen aanpassen' dat wordt geopend. Klik vervolgens op de OK-knoppen in de twee geopende vensters en start Internet Explorer opnieuw - de tabbladen zullen terugkeren.

Stap 2

Om in Opera een soortgelijk venster met een verzameling browserinstellingen te openen, kunt u op de toetsencombinatie Ctrl + F12 drukken. Op het tabblad Geavanceerd wordt standaard de sectie met betrekking tot het aanpassen van tabbladen geopend. Klik op de enige knop die zich daarin bevindt ("Tabs-instellingen"), en in het extra venster, dat dan wordt geopend, schakelt u het selectievakje "Venster openen zonder tabbladen" uit. De instellingenvensters kunnen nu worden gesloten - klik op de OK-knoppen erin.

Stap 3

Mozilla Firefox vereist ook het openen van een venster met browserinstellingen om de weergave van de tabbladbalk in te schakelen. Doe dit door het gedeelte "Extra" in het menu te openen en daarin op de regel "Instellingen" te klikken. U hoeft niet lang een tabblad met de benodigde instellingen te kiezen - het wordt "Tabs" genoemd. Vink het vakje aan naast "Altijd tabbladbalk weergeven" en klik op OK.

Stap 4

Wanneer u de Apple Safari-browser gebruikt, verschijnt de tabbladbalk automatisch vanzelf wanneer er meer dan één tabblad is geopend in het toepassingsvenster. Met één tabblad in de aanwezigheid van dit paneel is dat niet nodig, maar u kunt het nog steeds weergeven via het hoofdmenu - open het gedeelte "Bekijken" erin en selecteer "Tabbalk weergeven". Er is hetzelfde item in het menu, dat toegankelijk is door op het gestileerde tandwiel in de rechterbovenhoek van het browservenster te klikken.

Aanbevolen: