Hoe Het Startmenu Transparant Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Startmenu Transparant Te Maken
Hoe Het Startmenu Transparant Te Maken

Video: Hoe Het Startmenu Transparant Te Maken

Video: Hoe Het Startmenu Transparant Te Maken
Video: Windows 10: Transparant Start Bar u0026 Window border tutorials 2024, Mei
Anonim

Iedereen is al lang bekend met de basiselementen van het besturingssysteem, soms is het logisch om op de een of andere manier bij te werken. Hoe kun je je in een nieuwe en ongebruikelijke weergave het toch al beu menu van de Start-knop voorstellen? Afbeeldingen en achtergrondkleur zijn een redelijke optie, maar het transparant maken van het menu is een zeer aantrekkelijk idee. Voor deze doeleinden is een apart hulpprogramma ontwikkeld, TransTaskbar genaamd. Bovendien kan de gebruiker met zijn hulp niet alleen de transparantie van het menu instellen, maar ook de mate van transparantie naar wens wijzigen. En al deze updates worden uitgevoerd met een enkele muisbeweging.

Hoe het startmenu transparant te maken
Hoe het startmenu transparant te maken

Noodzakelijk

freeware hulpprogramma TransTaskbar

instructies:

Stap 1

Download het gratis hulpprogramma TransTaskbar en voer het uit. U ziet een venster op het scherm met een algemene weergave van het menu van de Start-knop. Het is deze afbeelding die u zal helpen u te concentreren op de mate van gewenste transparantie voor uw menu.

Stap 2

De bedieningselementen bevinden zich helemaal onderaan het venster. Dit is in de eerste plaats een schuifregelaar met een indicator van de in te stellen transparantiewaarde. Daarnaast zijn er knoppen "Toepassen" en "Annuleren" - om de wijzigingen in uw systeem op te slaan of te annuleren.

Stap 3

Gebruik de muiscursor om de schuifregelaar te verplaatsen, waardoor de transparantie van het hele venster verandert. Zet de schuifregelaar vast in de positie waarop de transparantie van het venster de gewenste graad bereikt.

Stap 4

Om de instellingen voor uw menu van de "Start"-knop op te slaan, klikt u op de "Toepassen"-knop in het venster. Open de knop "Start" op de taakbalk van uw computer en controleer de daarin aangebrachte wijzigingen. Uw Start-knopmenu is nu transparant.

Aanbevolen: