Snelkiezen Programmeren

Inhoudsopgave:

Snelkiezen Programmeren
Snelkiezen Programmeren

Video: Snelkiezen Programmeren

Video: Snelkiezen Programmeren
Video: Handleiding Yealink T41 u0026 T42 2024, Mei
Anonim

Snelkiezen op de telefoon maakt het voor de gebruiker gemakkelijker om met de contactenlijst te werken. Deze functie is aanwezig in bijna elk model mobiel apparaat, de eerste knop is meestal verantwoordelijk voor het bellen naar de voicemailcentrale.

Snelkiezen programmeren
Snelkiezen programmeren

instructies:

Stap 1

Open het menu van uw telefoon, die verantwoordelijk is voor de lijst met contacten. Ga naar de snelkiesfunctie van de abonnee en druk op de knop van één tot negen (in sommige gevallen van twee tot negen). Voer het nummer in van de abonnee die u wilt instellen voor een snelle oproep, als het eerder in de telefoonboeklijst is ingevoerd, selecteert u het nummer van het contact. Doe dit voor de rest van de abonnees die u het vaakst belt.

Stap 2

Als uw telefoon nummers per mobiel nummer heeft, onthoud dan de nummers die aan bepaalde abonnees zijn toegewezen. Voer daarna in de standby-modus het celnummer in en druk op de knop met het hekje. Daarna zou het scherm van uw mobiele apparaat een contactpersoon moeten weergeven en een lijst met acties die u met betrekking tot deze contactpersoon kunt uitvoeren. Deze functie is voornamelijk beschikbaar voor eigenaren van oude mobiele telefoons.

Stap 3

Begin in de standby-modus met het spellen van de naam van de contactpersoon in uw telefoonboek. Tegelijkertijd, terwijl u typt, verschijnen geleidelijk enkele contacten uit de lijst op uw scherm. Selecteer degene die u nodig hebt met de pijltoetsen omhoog en omlaag.

Stap 4

Druk op de belknop als u een gewone spraakoproep wilt plaatsen. Als u een videogesprek wilt voeren of een sms-bericht wilt verzenden, selecteert u een van de acties in het contextmenu van de contactpersoon. Deze optie is voornamelijk beschikbaar voor eigenaren van mobiele Nokia-apparaten.

Stap 5

Als u contacten voor snelkiezen in uw huistelefoon wilt toevoegen, gaat u op dezelfde manier te werk: voeg de abonnee toe aan het telefoonboek en stel degenen die u het vaakst belt in op snelkiezen. Lees voor gedetailleerde instructies de gebruikershandleiding van de telefoon die bij aankoop bij het apparaat is geleverd, aangezien de volgorde voor verschillende modellen sterk kan variëren.

Aanbevolen: