Snelkiezen Inschakelen

Inhoudsopgave:

Snelkiezen Inschakelen
Snelkiezen Inschakelen

Video: Snelkiezen Inschakelen

Video: Snelkiezen Inschakelen
Video: Handleiding Yealink T41 u0026 T42 2024, April
Anonim

Snelkiezen is een functie van moderne browsers waarmee u meerdere pagina's van een bladwijzer kunt voorzien en deze in een nieuw tabbladvenster kunt weergeven. Zo besteedt u minder tijd aan het klikken op links naar uw favoriete sites. Het is voldoende om een nieuw tabblad te openen en op de afbeelding van de webpagina te klikken.

Snelkiezen inschakelen
Snelkiezen inschakelen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Verbind de "Speed Dial" add-on in de Mozilla Firefox-browser, plaats hiervoor de link https://addons.mozilla.org/ru/firefox/addon/fast-dial-5721/ in de adresbalk van het programma, klik op de pagina op "Nu downloaden". Wacht tot de plug-in is geladen, start het programma opnieuw.

Stap 2

Gebruik vervolgens de toetsencombinatie Ctrl + T om het snelkiesnummer in een nieuw tabblad te openen. Ga naar browserinstellingen, stel de startpagina in op een blanco pagina (over: blanco), dan wordt de snelstartpagina automatisch geopend wanneer de browser wordt geladen.

Stap 3

Om een pagina aan Snelkiezen toe te voegen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Toevoegen aan Snelkiezen" in het contextmenu. Ga naar https://userlogos.org om thema's te selecteren.

Stap 4

Schakel de snelkiesfunctie in uw Opera-browser in. Werk hiervoor de versie van het programma bij, aangezien deze functie beschikbaar is vanaf versie 9.2 (2007). In Opera is snelkiezen een pagina met negen frames, in elk waarvan u een link naar de site kunt toevoegen.

Stap 5

Om het aantal sites met snelle toegang te wijzigen, gaat u naar de map waarin het programma is geïnstalleerd, opent u het bestand speeddial.ini met Kladblok en voegt u de volgende regels toe aan het begin van het bestand: [Size] Rows = "Voer het aantal regels in snelstart", Kolommen = Voer het vereiste aantal kolommen in. Als u het aantal rijen op respectievelijk 5 en kolommen instelt op 6, heeft u in de snelle start 30 sites. Kies het aantal afhankelijk van de resolutie van je scherm.

Stap 6

Om de plug-in voor snel starten in de Google Chrome-browser te installeren, volgt u de link https://chrome.google.com/webstore/detail/dgpdioedihjhncjafcpgbbjdpbbkikmi?hl=ru en klikt u op de knop "Toevoegen". Open vervolgens een nieuw tabblad en voeg sites toe aan frames door met de rechtermuisknop op het vierkant met een nummer te klikken.

Aanbevolen: