Bots Instellen In De CS

Inhoudsopgave:

Bots Instellen In De CS
Bots Instellen In De CS

Video: Bots Instellen In De CS

Video: Bots Instellen In De CS
Video: CS:GO @ How to add more bots 2024, Mei
Anonim

Om Counter-Strike te spelen zonder een actieve internetverbinding, heb je een extra programma nodig. Het gebruik ervan stelt je in staat om virtuele tegenstanders toe te voegen die zijn ontworpen om echte spelers te vervangen.

Bots instellen in de CS
Bots instellen in de CS

Noodzakelijk

  • - Tegenaanval;
  • - archiveren met bots.

instructies:

Stap 1

Kies de versie van bots die geschikt is voor de geïnstalleerde patch van het Counter-Strike-spel. Er zijn verschillende van de meest populaire programmatypes: RealBot, PodBot en ZBot. Ze worden allemaal gratis verspreid. Lees de annotatie voor de hulpprogramma's en selecteer het programma dat bij u past.

Stap 2

Download de bots-installatiebestanden. Installeer het archiverprogramma om de gedownloade bestanden uit het archief te kunnen extraheren. U kunt ook de hulpprogramma's Total Commander of Unreal Commander gebruiken. Maak een nieuwe map op uw harde schijf. Kopieer de bestanden in het archief erin.

Stap 3

Verplaats de uitgepakte bestanden naar de map Counter-Strike. Check vooraf welke versie van het spel je gebruikt. Wanneer u met een niet-Steam-patch werkt, moet u de bots naar de map cstrke kopiëren. Het bevindt zich in de hoofdmap van het spel.

Stap 4

Als je de originele Steam-versie van Counter-Strike gebruikt, open dan de map waarin de game is geïnstalleerd. Ga naar de map steamapps en open de map met de naam naar je Steam-bijnaam. Selecteer Counter-Strike-game en open de cstrike-map Verplaats nu de uitgepakte bestanden uit het archief erin.

Stap 5

Start het spel en maak een nieuwe spelserver aan. Open hiervoor het menu Nieuw spel en vul het voorgestelde formulier in. Klik op de Start-knop. Nadat je een nieuwe kaart hebt geladen, druk je op de H-toets en ga je in het menu dat verschijnt naar het item Bot. Geef de optie "Bots toevoegen" op en selecteer het team waar de nieuwe speler zich bij zal voegen.

Stap 6

Als u liever de console gebruikt, voert u bot_add_t of bot_add_ct in. Gebruik het commando bot_difficulty om de moeilijkheidsgraad van tegenstanders te wijzigen. Geef er een waarde tussen 0 en 100 voor op.

Aanbevolen: