Bots Starten In Contra

Inhoudsopgave:

Bots Starten In Contra
Bots Starten In Contra

Video: Bots Starten In Contra

Video: Bots Starten In Contra
Video: Cs 1.6 Contra Bots 1 Vs 5 2024, April
Anonim

Je hebt geen internetverbinding nodig om Counter-Strike te spelen. Om je speelvaardigheid te trainen, kun je een computerprogramma gebruiken dat virtuele tegenstanders creëert.

Bots starten in Contra
Bots starten in Contra

Noodzakelijk

  • - Tegenaanval;
  • - zbot.

instructies:

Stap 1

Begin met het kiezen van de versie van de bots die u wilt installeren. De onbetwiste leiders op dit gebied zijn de programma's zbot en realbot. Zoek en download een van deze pakketten. Let op de compatibiliteit van het geselecteerde type met jouw versie van het Counter-Strike-spel.

Stap 2

Onthoud dat sommige botversies zijn ontworpen om alleen op de niet-stoomversie van het spel te worden geïnstalleerd. Houd rekening met deze functie bij het kiezen van een programma.

Stap 3

Sluit nu het Counter-Strike-spel en navigeer naar de inhoud van de map waarin uw browser de gedownloade bestanden heeft opgeslagen. Gebruik WinZip of 7-Zip. Pak de programmabestanden uit het archief.

Stap 4

Kopieer nu de uitgepakte bestanden en mappen naar de cstrike-map. Het zou zich in de hoofdmap van het geïnstalleerde Counter-Strike-spel moeten bevinden. Als je te maken hebt met een steam-versie van het spel, ga dan naar de volgende map: steamsteamappsusernamecstrike.

Stap 5

Als er tijdens het kopiëren van informatie een menu verschijnt met de melding dat er een soortgelijk bestand is, selecteert u Alles vervangen. Open nu Counter-Strike. Selecteer het menu Nieuw spel en start de spelserver.

Stap 6

Gebruik console-opdrachten om bots toe te voegen. Open dit menu en voer bot_add_t of bot_add_ct in. Zoals je begrijpt, voegen de aangegeven teams één speler toe aan het aangegeven team. Voer de opdracht bot_difficulty 0-100 in om de moeilijkheidsgraad van bots te wijzigen.

Stap 7

Als je van plan bent om alleen te spelen tegen een groot aantal tegenstanders, schakel dan de automatische teambalancering en de limiet voor het verschil in het aantal spelers uit. Voer hiervoor de commando's mp_autoteambalance 0 en mp_limitteams 0 in.

Stap 8

Sommige versies van bots ondersteunen de mogelijkheid om spelers toe te voegen via het helpmenu. Druk op de H-knop en selecteer het zbot-item in het menu dat verschijnt. Na het openen van een nieuw venster, selecteer T toevoegen of CT toevoegen.

Aanbevolen: