7 Trucs Van Minecraft

Inhoudsopgave:

7 Trucs Van Minecraft
7 Trucs Van Minecraft

Video: 7 Trucs Van Minecraft

Video: 7 Trucs Van Minecraft
Video: Майнкрафт Скайблок, но у Меня Только ОДИН БЛОК - Minecraft Skyblock, But You Only Get ONE BLOCK 2024, Mei
Anonim

Minecraft is een populair spel met een groeiende schare fans. Natuurlijk geven niet alle gebruikers de voorkeur aan fair play, sommigen zijn gewend om sluw te zijn. Speciaal voor hen zijn er verschillende trucs verzameld die het spel gemakkelijker zullen maken.

7 trucs van Minecraft
7 trucs van Minecraft

instructies:

Stap 1

Probeer de schapen meteen te verven om te voorkomen dat je de wol de hele tijd moet verven. Hiermee kunt u een onbeperkt aantal kleurblokken krijgen.

Stap 2

Gebruik de randparels om snel door de locatie te navigeren. Het is beter om van tevoren meerdere slots van 64 eenheden te verzamelen.

Stap 3

Gebruik de volgende truc om geen grotten te beklimmen op zoek naar smaragden. Zoek een dorp met boerderijen en NPC's. Snijd de tarwe af (vergeet niet de zaden op dezelfde plaatsen te planten) en verkoop het aan de dorpelingen.

Stap 4

Gebruik een vuursteen om meteen gekookt vlees te krijgen. Steek gewoon het blok onder het dier aan. Dit bespaart u tijd, brandstof en zwaardduurzaamheid.

Stap 5

Vernietig maffia-spawns met lava. Doe het gewoon in een emmer en giet het naast de spawn.

Stap 6

Als je snel een pad moet vrijmaken, gebruik dan dynamiet. Het is het beste om dit te doen waar er zeker geen waardevol erts zal zijn.

Stap 7

Als je vanaf de klif in de afgrond valt, druk je snel op pauze en verlaat je het spel. Ga dan weer naar binnen, vlieg een paar meter en verlaat het. Het komt erop neer dat de snelheid van de val tijdens herhaalde lanceringen niet wordt opgeslagen, wat betekent dat je het leven van je personage kunt redden.

Aanbevolen: