Browser Van De Toekomst Van Yandex

Browser Van De Toekomst Van Yandex
Browser Van De Toekomst Van Yandex

Video: Browser Van De Toekomst Van Yandex

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Пару слов про Yandex browser 2023, Februari
Anonim

Het beroemde Yandex-bedrijf presenteerde de alfaversie van zijn internetbrowser, die een laconiek en transparant ontwerp heeft zonder het gebruik van randen rond het raam.

De browser van de toekomst van Yandex
De browser van de toekomst van Yandex

De applicatie, volgens de makers, "neemt de kleuren aan van een webpagina die geopend is in een browser, waardoor de lijn tussen het programma en het wereldwijde netwerk verdwijnt: ze worden gecombineerd tot één geheel."

Absoluut alle tabbladen in de alfaversie van de Yandex-browser bevinden zich onderaan, vergelijkbaar met toepassingspictogrammen in Windows of OS X. De tabbladen zijn geschilderd in de kleur die de open webpagina domineert. Voor Twitter zal het helderblauw zijn, voor Facebook zal het donkerblauw zijn. Als er meerdere tabbladen tegelijkertijd worden uitgevoerd vanaf één website, zal het programma ze combineren tot één.

Alle aanvullende informatie over webpagina's wordt in een apart scherm geplaatst, dat wordt gestart wanneer u op de naam klikt. Het bevat alle gebruikelijke Yandex-browseropties: "Scorebord" met uw favoriete websites, "Turbo" economy-modus, "slimme" regel, document bekijken, afdrukken, enz.

De alfaversie van het programma is "een voorbeeld van een internetbrowser - onze visie op wat het in onze toekomst zou kunnen zijn", zeggen de ontwikkelaars. Als gebruikers bepaalde functies of oplossingen in de interface leuk vinden, worden ze overgezet naar de hoofdversie van de applicatie.

Er is een proefversie van de Yandex-browser beschikbaar voor 2 besturingssystemen: Windows en OS X. U kunt deze downloaden op de website van het bedrijf.

Populair per onderwerp