Inloggen Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Inloggen Uitschakelen?
Inloggen Uitschakelen?

Video: Inloggen Uitschakelen?

Video: Inloggen Uitschakelen?
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Bij het laden van het Windows-besturingssysteem kan een login- en wachtwoordvenster verschijnen, wat onhandig is als de computer thuis is en er slechts één gebruiker aan werkt. In dit geval moet het inlogvenster worden uitgeschakeld.

Inloggen uitschakelen?
Inloggen uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Voor comfortabel werken moet het Windows-besturingssysteem correct zijn geconfigureerd - met name het inlogvenster uitschakelen. Open hiervoor: "Start" - "Configuratiescherm" - "Gebruikersaccounts (Wijzig instellingen en wachtwoorden voor gebruikersaccounts op deze computer)". Klik op de link Gebruikersaanmelding wijzigen.

Stap 2

Plaats in het geopende venster de selectievakjes op de regels "Gebruik de welkomstpagina" en "Gebruik snelle gebruikerswisseling". Klik op de knop Instellingen toepassen. Na het opnieuw opstarten ziet u het standaard Windows-welkomstvenster. Als er slechts één account op de computer is, zal het inloggen automatisch plaatsvinden. Als er meerdere gebruikers zijn, moet u met de muis op het pictogram van het gewenste account klikken.

Stap 3

U kunt onnodige accounts verwijderen door Gebruikersaccounts (Accountbeheer) te selecteren in het Configuratiescherm. Selecteer in het geopende venster de onnodige invoer en klik op de knop "Verwijderen". Daarna zal de computer automatisch opstarten onder het enige overgebleven account (beheerdersaccount).

Stap 4

Om uw computer sneller te laten werken, kunt u enkele onnodige services stoppen. Tijdens het installatieproces wordt het systeem automatisch geconfigureerd voor verschillende behoeften van gebruikers, er zijn zoveel services inbegrepen die een gewone gebruiker nooit nodig zal hebben.

Stap 5

Om onnodige services uit te schakelen, opent u: "Start" - "Configuratiescherm" - "Administratieve hulpmiddelen" - "Services". Open de onnodige service door erop te dubbelklikken met de muis, stop deze door op de knop "Stop" te drukken en selecteer het opstarttype "Uitgeschakeld". Bevestig de wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 6

Schakel Time Service, Remote Registry, Machine Debug Manager (als je geen programmeur bent), Telnet (als je dit communicatieprotocol niet nodig hebt), Wireless Setup uit - als je geen draadloze apparaten hebt. Schakel de server uit als u iemand geen toegang geeft tot uw bestanden en mappen. Het zou geen kwaad kunnen om het Beveiligingscentrum uit te schakelen, dat echt niets beschermt en alleen zijn herinneringen verstoort. Een volledige lijst met services die kunnen worden uitgeschakeld op uw versie van Windows, is online te vinden.

Aanbevolen: