Inloggen Op Een Computer Zonder Beheerderswachtwoord

Inhoudsopgave:

Inloggen Op Een Computer Zonder Beheerderswachtwoord
Inloggen Op Een Computer Zonder Beheerderswachtwoord

Video: Inloggen Op Een Computer Zonder Beheerderswachtwoord

Video: How to Disable Windows 10 Login Password and Lock Screen 2022, November
Anonim

Meestal wordt een gastaccount gebruikt om in te loggen op het besturingssysteem zonder een beheerderswachtwoord in te voeren. Wanneer u met sommige besturingssystemen van de Windows-familie werkt, kunt u volledige toegang tot het systeem krijgen zonder accounts te hacken.

Inloggen op een computer zonder beheerderswachtwoord
Inloggen op een computer zonder beheerderswachtwoord

instructies:

Stap 1

Als u het wachtwoord voor het beheerdersaccount in het Windows XP-besturingssysteem bent vergeten, maakt u een nieuw account aan. Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op door op de Reset-knop te klikken. Een abnormale afsluiting is vereist om het menu voor probleemoplossing te laten verschijnen.

Stap 2

Nadat u het opgegeven menu hebt geopend, selecteert u "Windows Veilige modus". Druk op Enter en selecteer een van de beschikbare opties om de veilige modus van het besturingssysteem te starten. Wacht even totdat het selectiemenu voor het inlogaccount verschijnt.

Stap 3

Zoek een account met de naam "Beheerder" tussen andere standaardaccounts. Hoogstwaarschijnlijk hoeft u geen wachtwoord in te voeren om u aan te melden met dit account. Log in bij Windows en wacht tot het bureaublad is geladen.

Stap 4

Druk op de toets "Start" en selecteer het menu "Configuratiescherm". Ga naar Gebruikersaccounts. Nadat u een nieuw venster hebt geopend, klikt u op de knop "Account aanmaken".

Stap 5

Voer een naam in voor uw nieuwe account en klik op Volgende. Activeer in het venster "Selecteer het type account" het item "Beheerder" en klik op de knop "Volgende". Voer het wachtwoord voor dit account twee keer in. Klik op de knop Voltooien. U kunt nu uw computer opnieuw opstarten en inloggen met uw nieuwe account.

Stap 6

Als u geen nieuw account wilt maken, schakelt u eenvoudig het wachtwoord voor de gewenste gebruiker uit. Selecteer hiervoor in het menu "Gebruikersaccounts" de optie "Account wijzigen". Selecteer de gewenste rekening. Druk nu op de knop "Wachtwoord verwijderen" en bevestig de uitvoering van deze procedure.

Stap 7

Open het menu Start en selecteer Computer uitschakelen. Klik op de knop "Opnieuw opstarten". Wacht tot het Windows-besturingssysteem normaal opstart. Log in op het besturingssysteem met een beschikbaar account.

Populair per onderwerp