Hoe 2 Video's Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe 2 Video's Te Combineren
Hoe 2 Video's Te Combineren

Video: Hoe 2 Video's Te Combineren

Video: Hoe 2 Video's Te Combineren
Video: Hoe video's samen te voegen in Windows 10 | Vrij 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met videobestanden is het erg belangrijk om het juiste programma te kiezen dat is ontworpen voor het verwerken van een bepaald type video. Het is belangrijk om te begrijpen dat het helemaal niet nodig is om betaalde hulpprogramma's van hoge kwaliteit te gebruiken om sommige procedures uit te voeren.

Hoe 2 video's te combineren
Hoe 2 video's te combineren

Noodzakelijk

  • - VirtualDub;
  • - Totale video-omzetter.

instructies:

Stap 1

Als u twee avi-bestanden wilt samenvoegen, gebruikt u VirtualDub. Download de installatiebestanden voor dit hulpprogramma. Installeer het programma en voer het uit.

Stap 2

Selecteer "Videobestand openen" op het eerste tabblad op de werkbalk. Specificeer de videotrack die aan het begin van het uiteindelijke bestand moet worden geplaatst. Wacht tot het geselecteerde fragment in het programma is geladen.

Stap 3

Open het menu Bestand opnieuw. Ga naar Add AVI Segment Specificeer de tweede videotrack. Nadat u het in het werkvenster van het VirtualDub-programma hebt geïntegreerd, gaat u naar het item "Opslaan als". Selecteer in het Windows Verkenner-menu dat verschijnt de map waar het doelbestand zal worden geplaatst. Voer de naam in.

Stap 4

Klik op de OK-knop. Wacht even terwijl het programma het samengevoegde videobestand opslaat.

Stap 5

Gebruik Total Video Converter om werkbestanden naar avi-formaat te converteren. Download en installeer dit hulpprogramma. Open het programma via de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 6

Klik op de knop Nieuw project en ga naar Bestand importeren. Geef de opslaglocatie voor de eerste videoclip op. Selecteer in het volgende menu het formaat (avi) waarin dit bestand wordt vertaald. Verplaats de schuifregelaar naar Hoge kwaliteit.

Stap 7

Herhaal de beschreven procedure voor het bewerken van het tweede fragment. Zorg ervoor dat u een vergelijkbaar formaat gebruikt. Controleer de verwerkingsopties voor de videobestanden en klik op de knop "Converteren".

Stap 8

Start nu het VirtualDub-programma en verbind de fragmenten. Als u het originele videoformaat wilt behouden, voert u een omgekeerde conversie uit van het hele bestand met Total Video Converter.

Aanbevolen: