Een Gebruikerssessie Beëindigen

Inhoudsopgave:

Een Gebruikerssessie Beëindigen
Een Gebruikerssessie Beëindigen

Video: Een Gebruikerssessie Beëindigen

Video: Een Gebruikerssessie Beëindigen
Video: DEATHLOOP Gameplay Walkthrough - Part 1 2024, Mei
Anonim

In het Microsoft Windows-besturingssysteem kan elke gebruiker zijn eigen parameters instellen die nodig zijn om te kunnen werken. Voor elke gebruiker wordt een account aangemaakt. U kunt op verschillende manieren een gebruiker wijzigen of een gebruikerssessie beëindigen.

Een gebruikerssessie beëindigen
Een gebruikerssessie beëindigen

instructies:

Stap 1

Om de sessie te beëindigen, klikt u op de knop "Start" om het menu te openen. Selecteer onderaan het menu het item "Uitloggen" door erop te klikken met de linkermuisknop. Met deze opdracht kunt u actieve toepassingen sluiten en de sessie beëindigen, of de programma's laten draaien en overschakelen naar een andere gebruiker.

Stap 2

Klik in het venster "Windows afsluiten" dat verschijnt op een van de knoppen. Als u op de knop Gebruiker wijzigen klikt, wordt de sessie van de ene gebruiker beëindigd en kan een andere gebruiker inloggen. In dit geval blijven de programma's geopend. Het wisselen van gebruiker kan ook worden gedaan met het toetsenbord. Druk hiervoor op de Windows-toets en L.

Stap 3

Als u actieve toepassingen wilt sluiten en de sessie van de huidige gebruiker wilt beëindigen, klikt u op de knop "Afsluiten". Een volledige afsluiting van de computer beëindigt ook de gebruikerssessie en sluit alle programma's. Om de computer uit te schakelen via het menu "Start", selecteert u "Afsluiten" en de opdracht met dezelfde naam in het venster "Computer uitschakelen".

Stap 4

U kunt de sessie van de gebruiker ook op een andere manier beëindigen. Bel de "Taakbeheerder". Voer hiervoor de toetsencombinatie Ctrl, alt="Image" en Del op het toetsenbord in. Als u deze toetsen niet tegelijkertijd kunt indrukken, kan Taakbeheer op een andere manier worden opgeroepen.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de "Taakbalk", selecteer in het vervolgkeuzemenu "Taakbeheer" door erop te klikken met de linkermuisknop. Selecteer Afsluiten in het dialoogvenster dat wordt geopend in de bovenste menubalk. Selecteer in het vervolgkeuzemenu een van de commando's: "Uitloggen" of "Gebruiker wijzigen".

Aanbevolen: