Hoe Te Leren Om Programma's Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Te Leren Om Programma's Te Maken
Hoe Te Leren Om Programma's Te Maken

Video: Hoe Te Leren Om Programma's Te Maken

Video: Hoe Te Leren Om Programma's Te Maken
Video: TIP: watch these DUTCH TV programs if you're learning Dutch! 2024, Mei
Anonim

Het proces van het ontwikkelen van programma's is zeer nauwgezet en vereist doorzettingsvermogen en vindingrijkheid van de programmeur, maar hieraan gaan maanden of zelfs jaren van training en programmeeroefening vooraf.

Hoe te leren om programma's te maken
Hoe te leren om programma's te maken

instructies:

Stap 1

Om aan uw reis naar het bouwen van software te beginnen, moet u de basisprincipes van informatica leren, net zoals iemand het alfabet leert voordat hij leert lezen. Leer zelf de basis van informatica - er zijn veel thematische handleidingen op internet. Begrijp de essentie van informatie, evenals welke bewerkingen de computer ermee uitvoert.

Stap 2

Begrijp de essentie van de commando's, aangezien programma's er een continue verzameling van zijn. Begin met HTML-opmaaktaal. Natuurlijk is dit misschien niet precies waar je naar streeft, maar door HTML te bestuderen, zul je de principes van operators, het doel van attributen en het eigendom van hun waarden begrijpen, en je zult ook de interactiemechanismen van deze modules begrijpen met elkaar. Voeg geleidelijk stijlbladen (CSS) toe, evenals JavaScript en PHP, die webprogrammeertalen zijn.

Stap 3

Zodra je de basisprincipes van het correct schrijven van opdrachten en het uitvoeren ervan door een machine onder de knie hebt, ga je verder met complexere programmeertalen die worden gebruikt om serieuze programma's te maken. Dergelijke talen hebben een veel breder scala aan mogelijkheden. Bepaal de programmeertaal die u wilt leren.

Stap 4

Schrijf je in voor programmeercursussen om de basis van een bepaalde programmeertaal onder de knie te krijgen. De doelgerichte studie van één specifieke taal zal wenselijk zijn. Als je meer wilt weten, leer dan een andere taal nadat je min of meer onder de knie hebt waar je aan begonnen bent.

Stap 5

Versterk het materiaal dat u bestudeert voortdurend door te oefenen. Het is niet voldoende om één voorbeeld over een bepaald onderwerp te volgen. Experimenteren en creativiteit zijn de sleutels tot een succesvolle programmeur. Experimenteer meer met variabele waarden en voeg verschillende conditionele statements toe. Chat met andere programmeurs, deel uw ervaring en leer van de ervaring van anderen. Leer en creëer!

Aanbevolen: