Standaardgames Herstellen

Inhoudsopgave:

Standaardgames Herstellen
Standaardgames Herstellen

Video: Standaardgames Herstellen

Video: Standaardgames Herstellen
Video: Elite Dangerous New Mining Changes 2020 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van standaardgames in Windows XP kan nodig zijn als u een niet-standaard build gebruikt of als u systeemproblemen ondervindt. Dit proces vereist geen speciale kennis op computergebied en kost niet veel tijd.

Standaardgames herstellen
Standaardgames herstellen

Noodzakelijk

  • - WindowsXP;
  • - Windows XP-installatieschijf.

instructies:

Stap 1

Plaats de installatieschijf van Windows XP in het station.

Stap 2

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 3

Selecteer het gedeelte Programma's toevoegen of verwijderen en klik op de knop Windows-componenten toevoegen om de Windows Components Wizard Tool op te roepen.

Stap 4

Specificeer de sectie "Standaard en hulpprogramma's" in het venster dat wordt geopend en klik op de knop "Inhoud".

Stap 5

Pas het selectievakje toe op het veld "Games" om alle games te installeren en klik op de knop OK om de uitvoering van de opdracht te bevestigen. Klik op de knop Volgende om uw keuze te bevestigen.

Stap 6

Specificeer de sectie "Games" (zonder het selectievakje te gebruiken) en pas de selectievakjes toe in de velden van de gewenste games voor aangepaste installatie van games. Druk op de OK-knop en druk nogmaals op de OK-knop om de uitvoering van de geselecteerde opdracht te bevestigen. Klik op de knop Volgende om uw keuze te bevestigen.

Stap 7

Schakel het vakje Games met een witte achtergrond (games geïnstalleerd) uit om alle games te verwijderen en klik op OK om de opdracht te bevestigen. Klik op de knop Volgende om uw keuze te bevestigen.

Stap 8

Specificeer de sectie "Games" met een witte achtergrond (zonder het selectievakje uit te vinken) en schakel de selectievakjes van de geselecteerde games uit om selectief de items in deze sectie te verwijderen. Druk op de OK-toets om de uitvoering van de opdracht te bevestigen en bevestig uw keuze nogmaals door op de Volgende-toets te drukken.

Stap 9

Schakel het selectievakje naast Games met een grijze achtergrond (een of meer games zijn geïnstalleerd) uit om alle games te verwijderen en klik op OK om de wijzigingen toe te passen. Bevestig uw keuze door een tweede keer op de OK-knop te drukken en druk op de Volgende-knop om de opdracht uit te voeren.

Stap 10

Specificeer de sectie "Games" met een grijze achtergrond (een of meer games zijn geïnstalleerd) zonder het vinkje uit het veld "Games" te verwijderen en gebruik de selectievakjes op de velden van de geselecteerde games om selectief items uit de lijst van deze sectie te verwijderen. Bevestig uw keuze met de OK-knop en pas de aangebrachte wijzigingen toe door een tweede keer op de OK-knop te drukken. Klik op de knop Volgende om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Aanbevolen: