Hoe De Npc-id Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Npc-id Te Achterhalen
Hoe De Npc-id Te Achterhalen

Video: Hoe De Npc-id Te Achterhalen

Video: Hoe De Npc-id Te Achterhalen
Video: Minecraft PE SUPER SIMPLE ID LOCK DOOR! (PE/Xbox/Windows10/Switch) 2024, Mei
Anonim

NPC is een afkorting voor de personages in het spel. ID is een unieke identificatie die is toegewezen aan een personage in het spel online. In sommige games is het onmogelijk om het te herkennen.

Hoe de npc-id te achterhalen
Hoe de npc-id te achterhalen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om de ID van een gamepersonage in Perfect World te achterhalen, stuur je hem een bericht terwijl hij offline is. De volgende dag zal de letter in de verzonden worden gedefinieerd als voor het teken, waarvan de identifier in het menu zal worden geregistreerd. Een dag later wordt de identifier de bijnaam van de NPC.

Stap 2

Om de ID van een item of personage in het Oblivion-spel te achterhalen, houdt u de toets ingedrukt die verantwoordelijk is voor het invoeren van het tilde-teken (~), en klikt u vervolgens op het object van belang met de linkermuisknop - de identifier wordt weergegeven in de informatie.

Stap 3

Om toegang te krijgen tot de personage-ID in de Lineage 2-game, houdt u de Shift-toets ingedrukt en klikt u vervolgens met de linkermuisknop op het personage zonder deze los te laten. Welke Shift kan worden gebruikt, hangt af van de versie van het spel. Meestal kunt u beide toetsen gebruiken.

Stap 4

Als je je World of Warcraft-personage-ID wilt weten, open je je webbrowser en ga je naar de volgende URL: https://www.wowhead.com/. Voer de bijnaam in van het personage wiens ID je interesseert. Open de gewenste positie uit de weergegeven opties en bestudeer vervolgens zorgvuldig de cijfers aan het einde van de adresbalk - dit zal de karakteridentificatie zijn in het World of Warcraft-spel.

Stap 5

Als je de ID's van meerdere of alle spelers tegelijk wilt weten, gebruik dan extra software. U kunt het benodigde softwarehulpprogramma vinden, als dat voor uw spel bestaat, op speciale thematische forums en sites.

Stap 6

Controleer de gedownloade installatieprogramma's op virussen en probeer dergelijke programma's zo min mogelijk te gebruiken, aangezien de meeste gamebestanden bederven door het proces te verstoren. Probeer ook, indien mogelijk, zo min mogelijk verschillende cheatcodes, mods en hacks te gebruiken.

Aanbevolen: