Hoe Het Maffia-spel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Maffia-spel Te Installeren
Hoe Het Maffia-spel Te Installeren

Video: Hoe Het Maffia-spel Te Installeren

Video: Hoe Het Maffia-spel Te Installeren
Video: 🎮 How to PLAY [ The Grand Mafia ] on PC ▶ DOWNLOAD and INSTALL 2024, Mei
Anonim

Het installeren van het spel Mafia op een pc kost de gebruiker niet veel tijd. Om dit te doen, heb je alleen een computer en de schijf met het spel zelf nodig.

Hoe het spel Mafia te installeren
Hoe het spel Mafia te installeren

Noodzakelijk

Personal computer, installatieschijf met het spel

instructies:

Stap 1

Volg deze stappen als je nog geen games op je computer hebt geïnstalleerd. Open het menu "Deze computer" en ga naar de schijfpartitie met de hoogste geheugencapaciteit. Maak een nieuwe map en noem deze Games. Nu kun je beginnen met het installeren van het Mafia-spel op je computer.

Stap 2

Plaats de installatieschijf met het spel in het station en wacht tot het door het systeem is geladen. Zodra de schijf is geladen, verschijnt er een dialoogvenster waarin u uw volgende stappen kunt kiezen. Als het venster de mogelijkheid biedt om extra software te installeren, installeer deze dan op je pc voordat je de game installeert. Nadat de aanvullende software van de schijf op de computer is geïnstalleerd, start u de installatie van het spel zelf.

Stap 3

Klik op de knop "Game installeren". Vervolgens wordt een extra venster voor u geopend, waar het installatiepad van de toepassing wordt aangegeven. Standaard wordt de game op de systeemschijf geïnstalleerd. U moet de doelmap wijzigen. Om dit te doen, specificeert u de map "Games" die u eerder in een aparte sector van de harde schijf hebt gemaakt als het pad voor het installeren van het spel. Zo bespaart u vrije ruimte in de systeemsector en installeert u de game in het profielgedeelte.

Stap 4

Zodra je een nieuw pad voor het spel hebt ingesteld, klik je op de knop "Volgende" en accepteer je de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Klik daarna op de knop "Installeren". Het installatieproces van het spel wordt binnen 5-10 minuten na het begin van de installatie voltooid. Ten slotte wordt u gevraagd om het installatieproces te voltooien en de geïnstalleerde toepassing op uw computer uit te voeren.

Aanbevolen: