Hoe Mp3 Op Te Nemen Voor Een Radiobandrecorder

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 Op Te Nemen Voor Een Radiobandrecorder
Hoe Mp3 Op Te Nemen Voor Een Radiobandrecorder

Video: Hoe Mp3 Op Te Nemen Voor Een Radiobandrecorder

Video: How to: van LP naar mp3 2022, December
Anonim

Ooit werden radiobandrecorders in auto's beschouwd als een symbool van luxe, tegenwoordig is alles anders - het is een gewenst accessoire om naar muziek te luisteren, vooral omdat de krachtigste multimediaspelers de gebruikelijke radiobandrecorders hebben vervangen. Nu worden mp3-schijven het vaakst opgenomen.

Hoe mp3 op te nemen voor een radiobandrecorder
Hoe mp3 op te nemen voor een radiobandrecorder

Het is nodig

Ashampoo Burning Studio-software

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het opnemen van een cd voor uw radio, moet u ervoor zorgen dat deze het lezen van gecomprimeerde formaten ondersteunt, d.w.z. mp3. Deze informatie kan worden verkregen uit de gebruikershandleiding van de schijflezer. Als u deze brochure niet hebt opgeslagen, gaat u naar internet door het apparaatmodel in het zoekvak in te voeren.

Stap 2

Informatie over formaatondersteuning is meestal te vinden in het gedeelte Afspelen. Hier moet je goed lezen welke formaten worden aanbevolen. Cda is bijvoorbeeld het standaardformaat voor een cd, het kan op elk apparaat worden afgespeeld, wav, zoals mp3, vereist enkele codecs.

Stap 3

Als opnameprogramma wordt aanbevolen om Ashampoo Burning Studio te gebruiken, dat kan worden gedownload via de volgende link http://www.ashampoo.com/en/usd/fdl. Op deze pagina krijgt u een groot aantal softwaresystemen te zien die niet gratis worden verspreid.

Stap 4

Zoek de regels met de waarde Ashampoo Burning Studio. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat er meerdere van dergelijke regels in de hele lijst staan, daarom moet je de meest geschikte versie kiezen. Oudere versies worden als de meest optimale beschouwd, omdat ze worden gratis verspreid. Klik op de knop Downloaden tegenover de Ashampoo Burning Studio 6 Free-lijn.

Stap 5

Nadat u dit hulpprogramma hebt geïnstalleerd, voert u het uit door te dubbelklikken op het programmapictogram op het bureaublad. Plaats nu een lege cd zodat het programma automatisch de beschikbare vrije ruimte erop berekent. Klik in het hoofdvenster op de knop Muziek branden en vervolgens op MP3-schijf maken.

Stap 6

Voeg de nummers van uw keuze toe aan het cd-venster en klik op de knop "Branden". Na een tijdje wordt de mp3-schijf opgenomen.

Populair per onderwerp