Hoe Een Aap-bestand Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Aap-bestand Te Schrijven
Hoe Een Aap-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Aap-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Aap-bestand Te Schrijven
Video: Invulbaar formulier maken, invullen en digitaal ondertekenen 2024, April
Anonim

Monkey's Audio is een populair freeware-programma dat wordt gebruikt om verliesvrije audiobestanden in het APE-formaat te comprimeren. Natuurlijk zullen niet alle audiospelers het begrijpen, maar in dit geval kun je deze bestanden op schijf branden.

Hoe een aap-bestand te schrijven
Hoe een aap-bestand te schrijven

instructies:

Stap 1

Download en installeer Monkey's Audio om uw bestanden op te nemen in APE-formaat. Ga naar de officiële website van de applicatie, klik op de link om het bestand te downloaden en volg de instructies op het scherm om de software op uw computer te installeren.

Stap 2

Installeer iTunes als je deze applicatie niet hebt, omdat je deze nodig hebt voor verder werk met APE-bestanden. Open het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm totdat iTunes volledig is geïnstalleerd.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de knop "Start" en selecteer "Verkenner". Navigeer in het linkerdeelvenster van het bladervenster naar de map met de bestanden die u naar de gewenste indeling wilt comprimeren en op een cd wilt branden.

Stap 4

Open Monkey's Audio. Selecteer alle bestanden die moeten worden opgenomen in APE-indeling en sleep ze naar het toepassingsvenster. Klik op de pijl naast "Compressie" in de linkerbovenhoek van het programma en selecteer de bestandsarchiveringsmodus, klik vervolgens op de knop "Archief" en wacht tot de toepassing klaar is met het maken van de APE-bestanden.

Stap 5

iTunes openen. Selecteer het menu "Bewerken" en vervolgens "Voorkeuren". Klik op het tabblad "Geavanceerd" en vervolgens op "Importeren". Stel het veld Importeren met behulp van MP3 Encoder in. Klik op de knop "OK" om het instellingenvenster te sluiten.

Stap 6

Klik op het menu Bestand en selecteer vervolgens Map aan bibliotheek toevoegen. Navigeer naar de map waar u de APE-bestanden hebt opgeslagen. Selecteer alles en klik op "OK".

Stap 7

Bekijk de lijst met nummers in het iTunes-paneel om te converteren naar een brandbare cd-indeling. Shift-klik op de bovenste track en klik vervolgens op de onderste track om ze allemaal te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde gebied en selecteer "Convert to MP3". Wacht tot het conversieproces is voltooid.

Stap 8

Plaats een lege cd in uw cd-brander. Selecteer de functie Branden op cd in het menu dat verschijnt. Klik op de knop Branden in het iTunes-venster om de opname van de APE-muziekbestanden die u hebt gemaakt te voltooien.

Aanbevolen: