Hoe Aap Naar Flac Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Aap Naar Flac Te Converteren
Hoe Aap Naar Flac Te Converteren

Video: Hoe Aap Naar Flac Te Converteren

Video: Hoe Aap Naar Flac Te Converteren
Video: How to Convert MP3 to WAV File Format Using VLC Media Player on Windows 10? 2024, April
Anonim

Sommige distributiebedrijven distribueren audio-opnames in APE-formaat, dat minder populair is dan CDA of FLAC. Maar het APE-formaat is universeel, aangezien bevat een exacte kopie van de schijf. Met behulp van speciale programma's wordt het converteren naar elk gewenst formaat uitgevoerd.

Hoe aap naar flac te converteren
Hoe aap naar flac te converteren

Noodzakelijk

Gratis Mp3 Wma Converter-software

instructies:

Stap 1

Onder het grote aantal programma's in deze categorie, wordt aanbevolen om hulpprogramma's te kiezen die vrij beschikbaar zijn, bijvoorbeeld Free Mp3 Wma Converter. U kunt het programma downloaden op de volgende pagina https://www.koyotesoft.com/audio-software/free-mp3-wma-converter.html door op de knop Gratis downloaden te klikken.

Stap 2

Nadat u het hulpprogramma hebt geïnstalleerd, voert u het uit door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Het hoofdvenster bevat alle bedieningselementen: het systeemmenu, een reeks veelgebruikte opties en het dashboard. U kunt bestanden aan het programma toevoegen nadat u op het hoofdmenu Bestand heeft geklikt en de regel Bestanden toevoegen hebt geselecteerd (door op de sneltoets Ctrl + F te drukken). Het is ook mogelijk om bestanden toe te voegen door te slepen en neer te zetten van het venster "Windows Verkenner" naar het venster van het actieve hulpprogramma.

Stap 3

Zoek in het geopende venster de vereiste APE-bestanden. Wanneer u een groot aantal bestanden bekijkt, is het raadzaam om te filteren door de leegte in het veld Bestandstype te wijzigen in APE-indeling.

Stap 4

Stel vervolgens het formaat in van het bestand dat u in de uitvoer krijgt door op de driehoekige pijl te klikken. Selecteer het FLAC-formaat en specificeer de compressiesnelheid en andere opties. Als u dit niet begrijpt, is het raadzaam om alle waarden "default" te laten, omdat als u ze bewerkt, kan de kwaliteit van het uiteindelijke geluid afnemen.

Stap 5

Geef de map op om de geconverteerde bestanden op te slaan en klik op de knop Converteren. Opgemerkt moet worden dat het proces van het wijzigen van het bestandsformaat een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag kan nemen. Het wordt op dit moment ook niet aanbevolen om programma's te gebruiken die een groot aantal tijdelijke bestanden maken, wat kan leiden tot verstopping van het RAM-geheugen en het virtuele geheugen.

Aanbevolen: