Hoe Kaarten Te Installeren In Warcraft 3

Inhoudsopgave:

Hoe Kaarten Te Installeren In Warcraft 3
Hoe Kaarten Te Installeren In Warcraft 3

Video: Hoe Kaarten Te Installeren In Warcraft 3

Video: Hoe Kaarten Te Installeren In Warcraft 3
Video: How to Install the Original Version of Warcraft 3 and Patch It 2024, Mei
Anonim

Warcraft III: Reign of Chaos is een cultgame die meer dan 10 jaar geleden werd uitgebracht en zijn populariteit niet heeft verloren. Warcraft III biedt spelers een breed scala aan opties, waaronder het installeren van gamekaarten.

Hoe kaarten te installeren in Warcraft 3
Hoe kaarten te installeren in Warcraft 3

instructies:

Stap 1

U kunt uw eigen kaart maken of een kant-en-klare kaart downloaden van internet. Aangepaste kaarten worden gemaakt in het WorldEditor-programma, dat standaard aanwezig is in de map waarin het spel is geïnstalleerd. Het kaartontwerpproces is niet moeilijk: je moet eerst de gewenste omgeving kiezen en deze vullen met verschillende monsters en personages. Verder worden de belangrijkste klassen van eenheden gemaakt: krijger, druïde, magiër, enz. Stel het gewenste niveau van de held in, spreuken die voor hem beschikbaar zijn. Gebruik de speciale functies van de editor om taken voor de kaart toe te voegen.

Stap 2

Sla de gemaakte kaart op met de extensie.w3m of.w3x. Om het aan het spel toe te voegen, verplaatst u de kaart naar de map Maps in de hoofdmap van Warcraft III: Reign of Chaos. Als je de kaart van internet hebt gedownload, zorg er dan voor dat deze zich niet in een archief bevindt met de extensie. Rar of. Zip, anders kan de game hem niet herkennen.

Stap 3

Start het spel en selecteer de gewenste gevechtsmethode - online of offline. Geef voor de online modus de gewenste server op, bijvoorbeeld Battle.net of een lokale netwerkverbinding. U ziet een lijst met kaarten die beschikbaar zijn voor de speler, waarin u uw eigen kaarten moet zoeken en selecteren. Houd er rekening mee dat wanneer u online speelt, het noodzakelijk is dat andere spelers deze kaart ook hebben geïnstalleerd.

Stap 4

Als Warcraft III de kaart die je hebt geïnstalleerd niet ziet, moet je mogelijk de huidige versie van de game bijwerken met de nieuwste patches en toevoegingen. Sorteer de kaarten ook niet in verschillende mappen, anders worden ze mogelijk niet gelezen bij het starten van het spel. Download kaarten alleen van vertrouwde spelsites, waar spelers ze testen voordat ze naar het netwerk worden geüpload. Probeer de systeemfirewall tijdens het spel uit te schakelen, omdat deze de toegang tot kaarten die van internet zijn gedownload, kan blokkeren.

Aanbevolen: