Gegevens Overdragen Via Bluetooth

Inhoudsopgave:

Gegevens Overdragen Via Bluetooth
Gegevens Overdragen Via Bluetooth

Video: Gegevens Overdragen Via Bluetooth

Video: Gegevens Overdragen Via Bluetooth
Video: Share Internet Via Bluetooth - Android Bluetooth Tethering Phone to Phone 2024, April
Anonim

Om een Bluetooth-apparaat te installeren, hoeft u alleen maar verbinding te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk netwerk - Personal Area Networking (PAN). Gegevensuitwisseling tussen computers en Bluetooth-apparaten vindt plaats met behulp van het TCP / IP-protocol. Het is ook mogelijk om bestanden over te zetten tussen computers en apparaten met Bluetooth-technologie.

Gegevens overdragen via bluetooth
Gegevens overdragen via bluetooth

Noodzakelijk

Windows XP

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu te openen en ga naar "Uitvoeren".

Stap 2

Voer de waarde bthprops.cpl in de zoekbalk in en bevestig de opdracht door op OK te klikken.

Stap 3

Klik op de knop Toevoegen in het dialoogvenster Bluetooth-opties dat verschijnt.

Stap 4

Selecteer het selectievakje naast "Het apparaat is geïnstalleerd en klaar om ontdekt te worden" in het nieuwe venster "Wizard Bluetooth-apparaten toevoegen" en klik op de knop "Volgende".

Stap 5

Selecteer een apparaat om mee te koppelen en klik op Volgende.

Stap 6

Geef de sleutel op die wordt gebruikt om de toegang tot het apparaat te regelen. Dit verhoogt de veiligheid van de verbinding.

Stap 7

Open het bericht over een poging om een Bluetooth-verbinding met het apparaat tot stand te brengen en wacht op de vraag om de toegangscode in te voeren.

Stap 8

Voer de vereiste sleutel in.

Stap 9

Ga naar het menu-item "Join a Personal Area Network (PAN)" in het servicemenu van het Bluetooth-pictogram op de taakbalk van de computer en dubbelklik op het pictogram "Bluetooth-netwerkverbinding" in de map "Netwerkverbindingen" van de besturing paneel.

Stap 10

Specificeer de link "Bekijk Bluetooth-netwerkapparaten" in het deelvenster "Netwerktaken" in het dialoogvenster "Netwerkverbindingen" en klik op de knop "Verbinden" nadat u het vereiste apparaat hebt geselecteerd.

Stap 11

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om bestanden te uploaden.

Stap 12

Voer de waarde% windir% / system32 / fsquirt.exe in de zoekbalk in en klik op OK.

Stap 13

Geef het veld "Bestand verzenden" aan in de sectie "Bestand verzenden of ontvangen?" het venster Wizard Bluetooth-bestandsoverdracht en klik op Volgende.

Stap 14

Klik op de knop "Bladeren" in het gedeelte "Selecteer waar dit bestand naartoe moet worden verzonden", selecteer het gewenste apparaat en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 15

Klik op de knop Bladeren in het dialoogvenster Bestand selecteren om te uploaden, selecteer het gewenste bestand en bevestig uw keuze door op Volgende te klikken.

Stap 16

Ga terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om het bestand van een andere computer te halen.

Stap 17

Voer% windir% / system32 / fsquirt.exe in en klik op OK.

Stap 18

Geef de optie "Bestand accepteren" op in het toepassingsvenster "Bluetooth File Transfer Wizard" en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 19

Klik op "Volgende" om de opdracht uit te voeren in het berichtvenster "Windows wacht op het ontvangen van een bestand".

Stap 20

Kies een naam voor het resulterende bestand en voer het in het venster Ontvangen bestand opslaan in. Klik op de knop "Bladeren" om de map te selecteren waarin u het ontvangen bestand wilt opslaan en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken.

Aanbevolen: