Hoe Avi In 2 Delen Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Avi In 2 Delen Te Splitsen
Hoe Avi In 2 Delen Te Splitsen

Video: Hoe Avi In 2 Delen Te Splitsen

Video: Hoe Avi In 2 Delen Te Splitsen
Video: Beste aanpak om een ​​cel diagonaal te splitsen in Excel (twee koppen in één cel) 2024, April
Anonim

Bij het opnemen van video op verschillende media is het vaak nodig om de bestanden vooraf op te splitsen in verschillende elementen. Om dit proces uit te voeren, is het gebruikelijk om speciale hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe avi in 2 delen te splitsen
Hoe avi in 2 delen te splitsen

Noodzakelijk

  • - Videolading;
  • - VirtualDub.

instructies:

Stap 1

Download het VideoCharge-programma van de ontwikkelaarssite. Installeer het gedownloade hulpprogramma en voer het uit. Open het menu Bestand. Ga naar Video importeren.

Stap 2

Selecteer na het openen van het verkennermenu het gewenste avi-bestand. Wacht even terwijl de video in het programma wordt geladen. Open nu het tabblad "Extra" en selecteer "Splitsen".

Stap 3

Selecteer de optie voor bestandsindeling. Als je de video in twee delen wilt splitsen, geef dan het type "Tijd" of "Grootte" op. Geef in het eerste geval de grootste maat op voor elk lijnsegment. De lengte moet meer dan de helft van de video-opname zijn. Anders worden er drie of meer items gemaakt.

Stap 4

Als u het avi-bestand in twee gelijke delen wilt splitsen, selecteert u het splitsingstype "Grootte". Selecteer in de volgende alinea de parameter "Gelijke lijn" en voer het aantal toekomstige elementen in.

Stap 5

Klik op de knop "Toepassen" en wacht terwijl het programma de video verwerkt. Na het voltooien van de gespecificeerde procedure, verschijnt het veld "Uitvoerbestanden" in het linkermenu. Het zou twee videoclips moeten weergeven.

Stap 6

Open de eigenschappen van elk van hen en wijzig de aanvullende kenmerken van de beeld- en geluidsoverdracht. Klik vervolgens op de knop "Opslaan". Geef in het nieuwe menu de map op waarin de nieuwe videoclips worden gemaakt. Vul hun naam in.

Stap 7

Klik op de knop "Doorgaan" en wacht tot de voltooide procedure is voltooid. Open de map waarin de ontvangen fragmenten zijn opgeslagen. Controleer hun prestaties en kwaliteit.

Aanbevolen: