Hoe Maak Je JPG Van PDF

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je JPG Van PDF
Hoe Maak Je JPG Van PDF

Video: Hoe Maak Je JPG Van PDF

Video: Hoe Maak Je JPG Van PDF
Video: Hoe maak je een PDF van een foto? - JPG naar PDF - PNG naar PDF 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om PDF-documenten naar JPG-indeling te converteren. Als uw document klein is, hoeft u alleen maar een screenshot te maken en deze in grafisch formaat op te slaan. In het geval van grote documenten met meerdere pagina's, is het beter om gratis online diensten en gespecialiseerde programma's te gebruiken.

Hoe maak je van PDF
Hoe maak je van PDF

instructies:

Stap 1

Het PDF-formaat is een elektronisch documentformaat dat de PostScript-taal gebruikt. Documenten die in dit formaat zijn opgeslagen, worden veel gebruikt bij het afdrukken, voor de grafische presentatie van gegevens, ze kunnen tabellen, tekst, afbeeldingen, vectorafbeeldingen, hyperlinks en zelfs multimediabestanden bevatten.

Stap 2

Het JPG-formaat is gemaakt voor het opslaan van grafische bestanden. Het wordt veel gebruikt voor het opslaan van foto's, afbeeldingen op websites op internet, enz. Het belangrijkste voordeel van dit formaat is de mogelijkheid om afbeeldingen te comprimeren. Afbeeldingen met de extensie ".jpg" kunnen groot zijn, maar tegelijkertijd heel weinig "wegen". Er zijn veel programma's en online services voor het converteren van PDF-bestanden naar JPG-indeling.

Stap 3

Als de PDF op een computerscherm past, is de eenvoudigste manier om deze naar.

Stap 4

FastStone Capture biedt een vergelijkbare methode. Start het programma, selecteer het gebied van het PDF-document dat u nodig hebt met de cursor en sla het op in JPG-formaat.

Stap 5

Er zijn ook online services voor het converteren van het ene formaat naar het andere. Met de service PDF.

Stap 6

Tegenwoordig zijn er veel gespecialiseerde programma's ontwikkeld waarmee u PDF-bestanden in JPG-formaat kunt opslaan. Een van de meest populaire is de app Gratis PDF naar.jpg"

Aanbevolen: