Een Dubbele Kin Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Dubbele Kin Verwijderen In Photoshop
Een Dubbele Kin Verwijderen In Photoshop

Video: Een Dubbele Kin Verwijderen In Photoshop

Video: Een Dubbele Kin Verwijderen In Photoshop
Video: How to Perform Chin Liposuction in Photoshop 2024, Mei
Anonim

Het is geen geheim dat Adobe Photoshop, naast zijn andere mogelijkheden, in staat is om van elk lelijk eendje een echte zwanenprinses te maken. En als u besluit enkele fouten in de foto te corrigeren, bijvoorbeeld de tweede kin te verwijderen, dan is er niets eenvoudiger - volg de onderstaande instructies.

Een dubbele kin verwijderen in Photoshop
Een dubbele kin verwijderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Denk dus goed na over de foto waarin je de kaaklijn wilt corrigeren. Zoek op internet naar een foto van een meisje met een kin die je leuk vindt. Zorg ervoor dat de gezichten op beide foto's dezelfde of in ieder geval een vergelijkbare hoek hebben.

Stap 2

Ga nu direct aan de slag. Verminder eerst de volheid van uw gezicht een beetje, indien nodig. Gebruik hiervoor het gereedschap Transformeren (je kunt het oproepen met de sneltoets Ctrl + t). Trouwens, draai de foto zodat het gezicht volledig verticaal is, dit zal helpen om in de toekomst vervorming van de verhoudingen te voorkomen.

Stap 3

Druk nu op Enter, roep het gereedschap Transformeren opnieuw op en strek het gezicht een beetje verticaal uit zodat het smaller lijkt. Overdrijf het niet, het moet er realistisch uitzien. Druk na deze procedure nogmaals op Enter. Roep dan opnieuw Transform aan en breng het gezicht terug naar zijn oorspronkelijke positie.

Stap 4

Selecteer nu de Lasso-tool en gebruik deze om het kingebied van de tweede foto te selecteren. Kopieer het geselecteerde object (Ctrl + C). Gebruik de sneltoets Ctrl + V om dit object in uw foto te plakken. Gebruik de al bekende Transform-tool om de positie en grootte te wijzigen in overeenstemming met de contouren van het gezicht. Als het ingevoegde fragment gekleurd is, moet u het desatureren (met de opdracht Ctrl + Shift + U).

Stap 5

Pas de mengmodus vermenigvuldigen toe, in dit geval werkt het het beste.

Stap 6

Selecteer nu een gum met zeer zachte randen en gebruik deze om langs de randen van het stuk te lopen. Herhaal deze stap totdat het beeld er absoluut realistisch uitziet en aan uw verwachtingen voldoet.

Stap 7

Nu moeten we op sommige plaatsen kleuren toevoegen (aangezien het ingevoegde fragment zwart-wit was). Om dit te doen, drukt u op Ctrl + V, vinkt u de lijn Inkleuren aan en beweegt u de hendels totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Stap 8

Voeg nu alle lagen samen tot één. Selecteer hiervoor de bovenste laag (met het ingevoegde object) in het lagenmenu en druk op Ctrl + E. Druk nogmaals op Ctrl + E om de laag samen te voegen met de achtergrond.

Stap 9

Na het samenvoegen van de lagen, selecteert u de Dodge Tool (kies een penseelgrootte en instelling naar keuze) en markeert u enkele gebieden die te donker zijn als gevolg van het overvloeien.

Hiermee is het werk afgerond.

We hopen dat u geniet van het eindresultaat. Veel succes en creatief succes!

Aanbevolen: